استاندار سیستان و بلوچستان با اشاره به فرصت یک ماهه‌ای که برای رفع کاستی‌ها و نقش آفرینی مدیران استانی داده شده است گفت: مدیری که نتواند در این یک ماه خودش را به برنامه‌های دولت و استانداری برساند شرمنده‌اش خواهیم شد و مجبور به خدمت در جای دیگر است و استانداری با کسانی که توانمندی دارند کارش را ادامه خواهد داد.

منصور بیجار در نشست با فعالان اقتصادی سیستان و بلوچستان که با حضور وزیر امور اقتصادی و دارایی برگزار شد اظهار کرد: خروجی نشستی که با نماینده ولی فقیه برگزار شد این بود که با وحدت و ایجاد امنیت، توسعه پایدار در استان تضمین‌ می‌شود.
وی با اشاره به اینکه برای توسعه سیستان و بلوچستان دستور ویژه از رئیس جمهور گرفته شده است تصریح کرد: کارهای طرح جامع توسعه استان در حال انجام است.
استاندار سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: براساس سیاست‌های دولت وفاق ملی و با تاسی از سند راهبردی که بر اساس بیانات رهبر معظم انقلاب در سفر سال ۱۳۸۱ به استان انجام شده و با کمک و ظرفیت نیروهای بومی سرعت توسعه این استان را بیشتر کنیم.
وی با اشاره به وضعیت کلی سیستان و بلوچستان بیان کرد: توزیع ناعادلانه ثروت و عدم سرمایه گذاری در مقاطع قبلی؛ تبلور خودش را در قانون ارزش افزوده در این استان نشان می‌دهد.
به گفته بیجار؛ ارزش افزوده‌ای که در یک دهیاری در استان تهران اخد می‌شود به اندازه ۲ هزار و ۹۰۰ دهیاری در سیستان و بلوچستان پول می‌گیرد، سرانه ارزش افزوده در استان هشت میلیون و ۱۰۰ هزار ریال به ازای هر نفر است که با این ارقام نباید توقع داشت با این قوانین توسعه در استان اتفاق بیفتد.
وی با اشاره به ظرفیت‌های سیستان و بلوچستان از جمله دسترسی به آب‌های آزاد و مرزهای وسیع گفت: این استان به تنهایی می‌تواند گوشت قرمز و میوه‌های گرمسیری کشور را تامین و کشور را از واردات بی نیاز کند.

نظام، حاکمیت و دولت چهاردهم عزم خود را بر توسعه سیستان و بلوچستان جزم کرده استاستاندار سیستان و بلوچستان به فرمایشات رهبر معظم انقلاب در سال ۸۱ در سفر به این استان اشاره کرد و گفت: یک سر فصل از فرمایشات رهبر معظم انقلاب لزوم استفاده از روحیه داد و ستد مردم منطقه بوده که از این روحیه با ایجاد بازارچه های مرزی می‌توان استفاده کرد؛ در این استان بازارچه هایی وجود دارد که امکان توسعه آن وجود دارد.

وی عنوان کرد: تفویض اختیار به سیستان و بلوچستان داده شود تا استان توان تصمیم گیری داشته باشد که با توجه به ظرفیت هایی که دارد بتواند در این منطقه در تمام زمینه ها تحول ایجاد کند.
بیجار با بیان اینکه سند توسعه در سیستان و بلوچستان دیده شده است گفت: برنامه‌های زیادی برای استان داریم که بندر خشک ایرانشهر و بازارچه خرده فروشی پیشین از جمله آنهاست که باید به آن رسیدگی شود.
وی عنوان کرد: با توجه به مرز ۹۰۰ کیلومتری با پاکستان؛ وجود سه پایانه و مرز رسمی در این محدوده نیاز است تا در مرز کوهک نیز پایانه به منظور بهره گیری از ظرفیت مرز ایجاد شود که برای راه اندازی آن باید کمک شود.
استاندار سیستان و بلوچستان تصریح کرد: در بحث سرمایه گذاری و بنگاهای دولتی در این استان هیئت دولت کمک خواهد کرد؛ باید تغییر مثبت برای استان ایجاد شود.

وی ادامه داد: معافیت ها و مشوق هایی باید در سیستان و بلوچستان ایجاد شود و در این بین باید از ظرفیت‌های خوب و رابطه‌های اجتماعی و فرهنگی مردم استان با پاکستان، افغانستان و دیگر کشورهای همسایه در جهت توسعه منطقه بهره گرفت.
بیجار با اشاره به اینکه نظام، حاکمیت و دولت چهاردهم عزم خود را بر توسعه سیستان و بلوچستان جزم کرده است خاطرنشان کرد: در کلان کشور همه پای کار هستند و در استان نیز باید این مهم اولویت مدیران قرار گیرد و همه پای کار باشند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.