تهیه‌کننده برنامه «سوره فتح» گفت: اینکه بعضاً می‌بینیم هنرمندان پیرامون جبهه مقاومت موضع‌گیری ندارند، بنظرم ناشی از نزدیک بودن به فهم هنری غرب است.

سهیل حجتی، تهیه‌کننده برنامه «سوره فتح» از شبکه دو سیما درباره این برنامه که روایتی فرهنگی، هنری و رسانه‌ای بود، از آنچه که این روز‌ها در منطقه غرب آسیا اتفاق می‌افتد، گفت: ما در مقابل مفهوم هنر مفهوم هنر انقلاب را تعبیر می‌کنیم. منظور از هنر هنری است که امام راحل فرمودند. هنر ابزاری برای مبارزه است. اینکه بعضاً می‌بینیم هنرمندان پیرامون جبهه مقاومت موضع‌گیری ندارند، بنظرم ناشی از نزدیک بودن به فهم هنری غرب است. حال برنامه «سوره فتح» سعی کرده هنرمندانی را روی آنتن بیاورد، که کارهایشان مرتبط با جبهه مقاومت است. این برنامه تریبونی برای گفتگو بابت آثار و دغدغه‌های هنرمندان است. ما هنرمندانی را دعوت می‌کنیم که نسبتی با محور مقاومت، جنگ، فلسطین و آزادسازی قدس داشته باشند. 

حجتی در پاسخ به این سوال که ما با دعوت از هنرمندان به دنبال چه چیزی هستیم؟ گفت: ما الان در واقعیت وارد جنگ شدیم. اینکه بعضی‌ها قصد سانسور آن را دارند، برای ما قابل درک نیست. الان هنرمندان هم وارد این عرصه شدند، تا این مسئله را تبیین کنند. ما دیگر لبه جنگ نیستیم، بلکه در خودِ جنگ قرار گرفتیم. 

تهیه‌کننده برنامه «سوره فتح» درباره اعزام یکسری از هنرمندان به بیروت برای مستندسازی و به تصویر کشیدن جنایات رژیم صهیونیستی توضیح داد: ممکن است برخی از دوستانی که به لبنان رفته بودند، دعوت بشوند. مشخصاً آقای یامین‌پور، مجری برنامه لبنان بودند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.