رئیس دانشگاه فرهنگیان خوزستان گفت: نقش معلمان چنان بزرگ و قابل توجه است که یک ملت را می‌توانند هدایت کنند و به سمت و سوی صحیح بکشانند.

صالحی رئیس دانشگاه فرهنگیان خوزستان در همایش معلمان تمدن ساز که از سوی بسیج دانشگاه فرهنگیان خوزستان برگزار شد، گفت: یکی از مسائلی که نگذاشت بعد از ۸ سال دفاع مقدس یک وجب از خاکمان را از دست بدهیم، همین معلمان مکتب مقاومت بودند.

او افزود: تاریخ را بخوانیم و مرور کنیم؛ نقش معلمین آینده را در مصر، لبنان، سوریه و فلسطین دیده‌ایم که جنگیدند و عقب برنگشتند. نقش معلمان چنان بزرگ و قابل توجه است که یک ملت را می‌توانند هدایت کنند و به سمت و سوی صحیح بکشانند.

صالحی با بیان اینکه فرهنگ ایثار و شهادت بخشی از هویت مردم شده اضافه کرد: نقش دانش و معلمان خانم به عنوان همسر، مادر و خواهر معلم و تمدن ساز خواهد بود ضمن اینکه در بعد و اعتقادات مذهبی می‌بایستی عرق به شهدا را در خود پرورش دهیم.

اقدامی معاونت هماهنگی دانشگاه فرهنگیان خوزستان نیز در این همایش گفت: دوره تمدن ساز و مقدماتی اندیشه مطهر که در بعد معرفتی فرهنگی اجتماعی است یک سرمشق جدی برای الگوبرداری از فرهنگ شهید مطهریست و ما با فرهنگ سازی و عمیق نگری، فرهنگ ایثار و شهادت را به آیندگان منتقل کنیم.

او ادامه داد: فرصتی بهتر از دوران دانشجویی برای مطالعات کتبی و مکتبی نیست در دوران دفاع مقدس ما دانش آموز دانشجو معلم و نوجوانان و جوانانی را داشتیم که با عرق معلمی و ملی و هویت فرهنگی خودشان در صف مقدم بودند. ما در استان مان محمد جهان‌آرا فنی‌ها و شهیدانی داده‌ایم و حالا در این مکان حضور داریم.

دوره‌های تمدن ساز با هدف معرفی الگو‌های ایرانی اسلامی به معلمان است

اشکان صفری مسئول حوزه بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان خوزستان نیز در این همایش اضافه کرد: دانشگاه فرهنگیان مهد علم و تمدن سازی و جریان سازی نظام تعلیم و تربیت کشور است.

او گفت: سلسله دوره‌های حوزه بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان خوزستان با هدف جذب پرورش و ارتقاء روحیه انقلابی و هویت بخشی معلمی به دانش و معلمان دانشگاه است.

صفری می‌گوید: دوره معلمان تمدن ساز به همت شورای حوزه برای اولین بار در این دانشگاه شروع شده و سلسله دوره‌های معلم تمدن ساز با هدف شناخت بیشتر و معرفی الگوی ایرانی اسلامی به دانشجو معلمان است. ضمن آنکه در این دوره مقدماتی دوره اندیشه مطهر کشوری حواسمان به جایگاه و مکانی که هستیم باید باشد؛ اینکه ما هویت معلمی را در خود پرورش بدهیم و ارتقا بدهیم تاثیر آن را در آیندگان می‌بینیم.

مسئول حوزه بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان خوزستان یادآور شد: نمونه بارزی از هویت فرهنگی شاخص را در منطقه غزه در نوار غزه و در فلسطین طی سالیان سال دیده‌ایم. اینکه در آن منطقه ویران و آن منطقه اشغال شده با تمام بمباران‌های رژیم اشغالگر دیده‌ایم کودکانی ایستاده‌اند و مقاومت کردند این ناشی از هویت فرهنگی است که توسط معلمان مکتب مقاومت القا شده است.

همچنین زهرا داستانی جانشین حوزه خواهران بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان در این همایش گفت: ما به عنوان دانشجو معلمان خواهر دانشگاه فرهنگیان سوای بر نقش تعلیم و تربیت و معلمی که داریم، باید حواسمان به آن نقش فرزند، همسر و مادر یک خانواده باشد. اینکه ما بتوانیم نقش معلمی که وارد دانشگاه فرهنگیان می‌شود با جهاد در این عرصه تعلیم و تربیت و برگزاری این دوره‌ها معرفی کنیم؛ گام بلندی برای تحقق آرمان‌های بسیج دانشجویی است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.