سید رسول موسوینژادیان گفت: ۱۲ اثر در بخش صحنهای و ۶ اثر در بخش خیابانی با نظر هیئت انتخاب به بخش نهایی جشنواره راه پیدا کردند.
او ادامه داد: بر اساس آییننامه، این گروهها باید دست کم ۱۰ اجرای عمومی صحنهای و ۷ اجرا در بخش خیابانی را در کارنامه خود داشته باشند. راهیافتگان به بخش نهایی، تا روز شروع جشنواره اجازه دارند اجراهای عمومی خود را تکمیل کنند.
موسوینژادیان تصریح کرد: این جشنواره از امروز ۱۷ آبان تا ۲۰ آبان ماه در شیراز برگزار میشود. در همین راستا کمیتههای تخصصی و کارگروههای اجرایی شکل گرفته و هماهنگیهای لازم انجام شده است.
دبیر سی وپنجمین جشنواره تئاتر فارس نیز در این نشست خبری با تأکید بر اینکه هدف اصلی جشنواره تئاتر امسال وفاق و دوستی میان همه گروههای تئاتر در استان است، گفت: این جشنواره فرصتی برای نمایش بهترینهای خود و یادگیری از دیگران است.
زهرا سعیدی با بیان اینکه «هادی برشویی» دبیر اجرایی این دوره از جشنواره است، گفت: داوران بخش مسابقه «بابک حاجی کاشانی»، «نسرین نکیسا» و «سجاد افشانی» هستند.
او افزود: داوران بخش خیابانی جشنواره تئاتر فارس «گلبرگ ترابیان»، «مسعود شریف» و «یوسف شیرودی» هستند.
سعیدی با بیان اینکه هر نمایش ۲ نوبت اجرا دارد و برگزیدگان ۲۰ آبان ماه در اختتامیه جشنواره اعلام میشوند، اظهار کرد: ۶ نمایش خیابانی راهیافته به جشنواره در گذر حافظ، گذر زندیه و محوطه ابوریحان در دروازه کازرون شیراز به اجرای برنامه میپردازند.
دبیر سی و پنجمین جشنواره تئاتر فارس نیز در این نشست بیان کرد: نمایشگاه عکس جشنواره از روز نخست جشنواره در لابی پردیس سینمایی هنر شهر آفتاب آغاز شده و جلسات نقد آثار پس از جشنواره برگزار خواهد شد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس در ادامه این نشست با اشاره به حضور پرشور هنرمندان تئاتر از شهرستانهای مختلف فارس در این دوره از جشنواره تئاتر استانی، بیان کرد: از ۱۲ اثر صحنهای ۵ اثر مربوط به گروههایی از شهرستانهای استان فارس است.
حمیدرضا قانعی با بیان اینکه در بخش تئاتر خیابانی گروههایی از مرودشت، قیروکارزین، لامرد و فیروزآباد در این جشنواره حضور دارند، اظهار کرد: سال گذشته ۴ جایزه جشنواره تئاتر فجر به گروههای استان فارس اختصاص یافت و امروز گروههای تئاتر این استان در سطح ملی شناخته شده هستند.
او تصریح کرد: تئاتر فارس از محدوده استانی فراتر رفته و سال گذشته هنرمندان فارس در ۱۰ استان دیگر به اجرای نمایش پرداختند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس تصریح کرد: نمایش اسبهای قاتلین ۴۵ نوبت در تالارهای پایتخت اجرا شد و حضور گروههای فارس در جشنوارههای بینالمللی، جشنوارههای تئاتر تونس، بغداد و اقلیم کردستان چشمگیر بوده است.
قانعی بیان کرد: تمام این فعالیتها بیانگر آن است که فضای همافزایی و بهرهمندی از ظرفیت پیشکسوتان به تئاتر استان جایگاه بالایی بخشیده است.