استان پهناور سیستان و بلوچستان با اقوام اصیل و نجیب و دارای پایگاه مهم و تاثیر گذار در وحدت مذهبی کشور، نقش مهمی در انسجام و همبستگی اقوام و مذاهب کشور دارد.

بدون شک توجه دولت ها به نیروهای انسانی متخصص و نخبه از مناطق  کم تر برخوردار تاثیر بسزایی در روند رشد و توسعه این مناطق دارد.

بکار گیری نیروهای انسانی متخصص و کارآمد اقلیت های قومی و مذهبی یک از مطالبات دیرینه مردم سیستان و بلوچستان بوده است که این مهم در ابتدای انقلاب با انتصاب یک بلوچ اهل سنت بعنوان سرپرست چند ماهه استانداری سیستان و بلوچستان اتفاق افتاده است و در ادامه آن نیز یک استاندار بومی در استان منصوب شده است.

اما آنچه که انتصاب منصور بیجار بعنوان اولین استاندار بلوچ ، اهل سنت و بومی استان را بیش از پیش مورد توجه قرار داده است همراهی و همدلی همه اقوام و مذاهب ‌، علماء ، معتمدین، سران طوائف، نمایندگان مجلس ، نخبگان دانشگاهی و اقشار مختلف مردم استان است که بیش از این کم تر رخ داده بود.

انتصاب یک استاندار بلوچ اهل سنت علاوه ایجاد همبستگی و وفاق در استان، برد مهمی برای دولت در تحقق شعار هایش است که پس از اعلام خبر انتصاب استاندار سیستان و بلوچستان موجی از واکنش های مثبت در رسانه های ملی و استانی شکل گرفت.

انتصاب  استاندار بومی فرصتی مغتنم برای استان است

بجارزهی نماینده مردم حوزه انتخابیه چابهار در گفتگو  با باشگاه خبرنگاران  گفت: سیستان و بلوچستان استان وحدت،اخوت و برادری است؛مردمان این دیار در طول قرن‌ها در کنار هم زندگی کرده،وصلت کرده و به یکدیگر پیوسته‌اند که انتصاب یک استاندار بومی توانمند از دل مردم همین استان توانسته است انسجام مردم را بیشتر کند.

این انتصاب فرصتی مغتنم برای استان است و امروز روز فرخنده‌ای است که با تدبیر دکتر پزشکیان و سردار مومنی، مدیری از همین دیار برای هدایت استان برگزیده شده است.

دکتر بجارزهی همچنین بر ضرورت به‌کارگیری نیروهای نخبه استان در بدنه وزارتخانه‌های مختلف تاکید کرد و گفت:نیاز است که در بدنه وزارتخانه‌ها از توانمندی‌های مردم استان بهره گرفته شود تا نیازها و ظرفیت‌های سیستان و بلوچستان به درستی شناخته و معرفی شود.

خدیجه نارویی عضو شورای شهر ایرانشهر و عضو شورای راهبردی اهلسنت کشور گفت؛بدون شک انتصاب استاندار بومی متخصص نوید بخش حرکتی نو و تلاش مضاعف همراه  شتاب بیشتر در راستای توسعه همه‌ جانبه بویژه زیرساخت‌های عمرانی و اقتصادی استان است.

مصطفی سابکزئی خبرنگار و فعال رسانه ای استان سیستان و بلوچستان؛ انتصاب استاندار بومی و متخصص در حوزه عمران با سابقه کار در چند دولت اصولگرا و اصلاح طلب، نشان از توجه به اصل شایسته سالاری در انتصابات و تحقق شعار وفاق ملی است که توانسته است جریانات سیاسی و قومیتی در سراسر استان را همراه این مسیر کند.

وی گفت: این انتصاب در فضای رسانه ای استان نیز با توجه به همراهی چهره های شاخص سيستانی و بلوچ و حضور افراد نامدار و مطرح ملی و استانی در مراسم تکریم و معارفه استاندار سیستان و بلوچستان، باعت خلق موجی از وحدت و امید آفرینی شده است.

زهرا برهانزهی فعال فرهنگی و اجتماعی گفت ؛ انتصاب استاندار بلوچ و اهل سنت گامیست در راستای انسجام، خودباوری و رضایت شهروندان اصیل و نجیب استان که با همدلی، همفکری و همیاری نخبگان و همسویی بیشتر گروه های مختلف اجتماعی همراه بوده است.

خالد ایزدپناه رئیس شورای اسلامی شهرستان مرزی ساحلی دشتیاری گفت انتصاب مدیران توانمند، متعهد و دلسوز بومی استان در رأس مدیریت اجرایی استان ، با اعتماد به توان بالا و ظرفیت اصلی هر جامعه یعنی نخبگان، استان را در  مسیر تعالی و توسعه قرار خواهد داد.

استانداربومی در استان یک بار دیگر پایتخت وحدت اسلامی را همدل و منسجم تر کرد

عبدالرحیم بلوچ زهی از معتمدین شهرستان راسک گفت؛وحدت و همدلی یکی از راه های اصلی رسیدن به پیشرفت و توسعه است که انتصاب استاندار جدید در استان یک بار دیگر پایتخت وحدت اسلامی را همدل و منسجم تر کرد.

وی گفت: امید است که با بکار گیری و استفاده از ظرفیت نیروهای جوان و با تجربه از منطقه سیستان و بلوچستان شاهد رشد و عمران و آبادانی در استان باشیم.

ستاد ویژه توسعه سیستان و بلوچستان رهاورد مهمی برای حل مشکلات استان است

منصور بیجار استاندار جدید سیستان و بلوچستان در گفتگو با باشگاه خبرنگاران  گفت:   تصمیمی که نظام و دولت بابت انتخاب استاندار بومی گرفت و همه ارکان پای آن ایستادند فضای اجتماعی خوب و مثبتی را در استان ایجاد کرد و این اتفاق خوب و مبارک منجر به تحقق شعار امنیت، وحدت، وفاق ملی و توسعه خواهد شد.

استاندار سیستان و بلوچستان  گفت: فضای بسیار خوبی در استان ایجاد شده که حفظ این فضا بسیار مهم است، باید در کنار یکدیگر تلاش و کوشش کنیم که این فضا حفظ و مشارکت در برنامه‌ها برای نشان دادن اقدامات نظام بیش از گذشته باید باشد.

وی افزود: استانداری سیستان و بلوچستان در تلاش است تمامی چالش های فرا روی سرمایه گذاران را شناسایی و با همیاری این جامعه، راه حل هایی مناسب ارائه کند بنابراین این امر را با حضور متخصصان قوی و بهره مندی از ظرفیت های فعلی، دنبال می  کنیم.

بیجار گفت : ستاد ویژه توسعه سیستان و بلوچستان رهاورد مهمی برای حل مشکلات استان است که با توجه به تفویض اختیاری که توسط هیئت دولت برای تسریع در روند پیشرفت استان در حال انجام است، مسیر رفع مشکلات هموار می باشد.

با توجه به مرز ۹۰۰ کیلومتری با پاکستان؛ وجود سه پایانه و مرز رسمی در این محدوده نیاز است تا در مرز کوهک نیز پایانه به منظور بهره گیری از ظرفیت مرز ایجاد شود که برای راه اندازی آن باید کمک شود.

استاندار سیستان و بلوچستان به فرمایشات رهبر معظم انقلاب در سال ۸۱ در سفر به این استان اشاره کرد و گفت: یک سر فصل از فرمایشات رهبر معظم انقلاب لزوم استفاده از روحیه داد و ستد مردم منطقه بوده که از این روحیه با ایجاد بازارچه های مرزی می‌توان استفاده کرد؛ در این استان بازارچه هایی وجود دارد که امکان توسعه آن وجود دارد.

براساس سیاست‌های دولت وفاق ملی و با تاسی از سند راهبردی که بر اساس بیانات رهبر معظم انقلاب در سفر سال ۱۳۸۱ به استان انجام شده و با کمک و ظرفیت نیروهای بومی سرعت توسعه این استان را بیشتر کنیم.

  در مجموع این انتصاب توانسته است امید آفرینی مهمی در بین مردم سيستانی و بلوچ بوجود بیاورد که مردم استان بزرگ و پهناور سیستان و بلوچستان امیدوار به حمایت های ویژه از آقای بیجار در کسوت استانداری هستند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۱۷ ۰۸ آذر ۱۴۰۳
شهردار زاهدان بلوچ هست و ما هیچ خیری ازش ندیدیم...