نوبخت اژدری انجام این سرشماری را برای ترسیم توسعه کشور یک امر حیاتی دانست و گفت: کلیه تشکلها، واحدهای تولیدی و موسسات غیر دولتی مرتبط با جهاد کشاورزی موظف هستند در این سرشماری همکاری کاملی با ماموران انجام دهند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل با اشاره به ادامه این سرشماری تا روز ۲۶ آذر ماه افزود: نتایج این سرشماری نشاندهنده اقدامات، عملکرد و تغییرات بخش کشاورزی طی ۱۰ سال گذشته در سطح آبادیها، شهرستانها، استان و کشور خواهد بود.
او همچنین اظهار کرد: اطلاعات این دوره سرشماری با استفاده از تبلت جمعآوری میشود و این امر موجب افزایش دقت، کاهش ساعات اجرایی و به تبع آن کاهش هزینهها و مهمتر از همه موجب سرعت استخراج و انتشار اطلاعات خواهد شد.
اژدری با اشاره به انتشار نتایج این سرشماری در تابستان ۱۴۰۴ در سالنامه آماری کشور و استان افزود: اطلاعات و آمار دقیق، پایه و اساس تصمیمگیریها و تصمیمسازیها محسوب میشود و با توجه به این که بخش کشاورزی نیز محور توسعه استان اردبیل تعیین شده، لذا این آمارگیری برای این استان از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است.
او با بیان این که سرشماری عمومی کشاورزی ۱۴۰۳ ششمین دوره سرشماری کشاورزی در کشور است، افزود: پنج سرشماری قبلی در سالهای ۱۳۵۲، ۱۳۶۷، ۱۳۷۲، ۱۳۸۲ و ۱۳۹۳ اجرا شده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل با بیان این که سیاست گذاری دقیق و درست در بخش کشاورزی نیاز به اطلاعات دقیق و بهنگام در سطح روستاها و شهرها دارد، گفت: در سرشماری عمومی کشاورزی اطلاعات مهمی از فعالیتهای کشاورزی گردآوری شده و برای برنامه ریزی صحیح این بخش در اختیار متولیان امر قرار میگیرد.