امیر دریادار شهرام ایرانی گفت: آمادگی جامعه نظامی کشور در سطحی است که هرگونه تهدید در هر سطح را پاسخ خواهد داد.

 فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در سومین همایش ملی فناوری های نوین دریایی در دانشگاه دریایی امام خمینی (ره)نوشهر با بیان اینکه نیروهای مسلح کشور بخش کوچکی از توانمندی های خود را با ایجاد بازدارندگی نشان دادند ، گفت:پیام این بازدارندگی این است که آمادگی جامعه نظامی کشور در سطحی است که هرگونه تهدید در هر سطح را پاسخ خواهد داد.

او افزود: نیروی دریایی ارتش نه تنها در بعد نظامی بلکه در بعد سیاسی و بین المللی با رزمایش های مرکب، اجرای موفق گشت های دریایی مشترک و حمایت از شاهرگ دریایی کشور توانست نقش خود را به خوبی ایفا کند.

امیردریادار ایرانی گفت:  جامع علمی کشور در بُعدی که بتواند در همه حوزه‌های علمی در سطح جهان حضور موفق و‌موثری داشته باشد تلاش شبانه روزی را در گذشته داشته است. 

او ضمن بیان اینکه جامع علمی در شمالگان و جنوبگان حضور موفقی داشته و در پروژه‌های بزرگی شرکت و اثربخشی قابل توجهی داشته باشند افزود: در سنوات گذاشته از طریق پژوهشگاه علوم شناسی و وزارت علوم عضو کمیته تشکیل دهنده جنوبگان باشیم و از آن طریق دانشمندان کشور حضور پیدا کردند افزود: همایش فناوری‌های دریایی با محوریت جنوبگان بود تا جامعه علمی کشور بتواند در این حوزه ورود جدی‌تری داشته باشد.

فرمانده نیروی دریایی ارتش افزود: ملزومات سیاست‌ کشور با وزن علمی برای حضور در این قاره بسیار مهم و راهبردی در حال انجام است.

امیر دریادار ایرانی با بیان اینکه امروز از نظر دانش علمی در حوزه‌های مرتبط با دریا که متصل است با قاره‌های جهان هیچ‌گونه محدودیتی وجود ندارد ولی قطعا نیاز به کسب تجربه داریم کفت: نقش ما در نیروی دریایی بحث علمی آن است که در کنار جامع علمی گام‌برداری خواهیم کرد.

وی افزود: در این حوزه مانند سایر کشورهای برای رسیدن جامع علمی به جنوبگان نقش پشتیبانی و حمایت را داریم که امیدواریم این همایش را درس سال آینده در سطح بین المللی برگزار کنیم .

لزوم حضور دائمی ایران در جنوبگان

امیردریادار شفقت رودسری دانشگاه دریایی امام خمینی (ره)نوشهر نیز در این همایش گفت: قاره جنوبگان یکی از مناطق داری ذخایر معدنی و سایر منابع ارزشمندی است که امروز بیشتر کشورهای جهان سازمان‌های عظیمی برای مطالعات در آن تاسیس کردند.

وی ضمن بیان اینکه ۳۲ کشور در جنوبگان حضور دائمی و فصلی دارند افزود: با توجه به اینکه ما کشور ساحلی هستیم و به دریای آزاد راه داریم ماهم باید به صورت دایم با فصلی در این منطقه حضور و از منابع خدادادی این قاره برای ملت عزیزم کشور بهره‌برداری کنیم.

دریادار دوم شفقت رودسری ضمن بیان اینکه در یک مقطع زمانی به دلیل حضور دزدان دریایی نیاز است برای خطوط کشتیرانی تامین امنیت کنیم تا خدشه‌ای به مبحث صادرات و واردات در کشور و جهان وارد نشود  ادامه داد: در این مسیر امروز ناوگروه های ما در خلیج عدن و کیلومترها دورتر از مرزها در حال انجام ماموریت هستند تا خطوط مواصلاتی را برای کشتیرانی و نفت‌کش فراهم کنند.

وی افزود: در حوزه مطالعات در بحث جنوبگان نیز به عنوان یک سرباز با همکاری همه مراکز دانشگاهیم تحقیقاتی برای کمک به دانشمندان و محققین در حوزه‌های مختلف پرچم خودرو در این قاره به اهتزار دربیاریم و حق مقام ملت عزیز را برای سالیان آتی که شاید از منابع آن استفاده می‌کنیم.

ایده های خوب در حوزه مطالعات جنوبگان

دکتر ابوطالب مطلبی دبیر علمی سومین همایش ملی فناوری نوین دریایی نیز  گفت :این همایش در ۶محور برنامه ریزی شده است  واز بهمن ماه ۱۴۰۲سایت همایش برای پژوهشگران‌واساتید بازشد. 

او افزود: در مجموع تعداد ۲۳۵مقاله به دبیرخانه ارسال شد که ازاین تعدا ۱۱۲مقاله مورد پذیرش هیات داوران قرار گرفت در این همایش در پنل اصلی همایش سه مقاله ارئه ومابقی مقالات بصورت پوستر ارایه خواهد شد.

او هدف اصلی همایش را شناسایی نخبگان‌پژوهشگر در این حوزه عنوان کرد تا با ایده های خوب انها شناسایی شود تا گام‌های اولیه در حوزه توسعه علم ودانش درحوزه مطالعات جنوبگان‌ با قدرت برداریم.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.