مدیر امور طیور و پرورش زنبورعسل سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری از افزایش ۲۳ درصدی جوجه‌ریزی در واحد‌های مرغداری استان خبر داد.

سهیلا عسگری اظهار کرد: چهارمحال و بختیاری با دارا بودن ۲۱۸ واحد تولید مرغ گوشتی با ظرفیت تولید پنج میلیون و ۲۱۲ هزار و ۴۲۰ قطعه فعال است.

وی افزود: از ابتدای سال جاری تاکنون ۹ میلیون و ۷۹۸ هزار و ۳۵۰ قطعه جوجه‌ریزی در این واحد‌ها صورت گرفته است.

عسگری با بیان اینکه با اشاره به افزایش ۲۳ درصدی جوجه‌ریزی در مرغداری‌های استان نسبت به مدت مشابه سال گذشته، تصریح کرد: هم‌اکنون هیچ‌گونه مشکل کمبود گوشت سفید در بازار‌های استان برای نیاز مصرفی مردم وجود ندارد.

وی خاطرنشان کرد: در این مدت حدود ۲۰ هزار تن گوشت مرغ از کشتارگاه‌های این استان روانه بازار‌های داخل و خارج استان شد که نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش قابل توجه تولید گوشت سفید را داشته است.

برچسب ها: جوجه ریزی ، مرغ گوشتی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.