امیر سرتیپ علی ملک معاون سازمان پدافند غیرعامل کشور در نشست شورای پدافند غیرعامل استان که با حضور استاندار خوزستان برگزار شد، گفت: باتوجهبه اینکه خوزستان به لحاظ موقعیت جغرافیایی، منابع انرژی و زیرساختهای حیاتی، مرزهای دریایی و زمینی همچنین مرزبانی زیستی از حساسیت ویژهای برخوردار است، پدافند غیرعامل بسیار خوبی در آن صورتگرفته است.
او با تأکید بر اینکه جمهوری اسلامی ایران از توان بازدارندگی بسیار بالایی برخوردار است، افزود: آنچه در این شرایط اهمیت دارد این است که زنجیره خدمات پدافند غیرعامل به خدمت به مردم معطوف بشود و زنجیره خدمت باید سرلوحه همه حوزههای تخصصی پدافند غیرعامل قرار بگیرد.
معاون سازمان پدافند غیرعامل کشور با اشاره به اهمیت آمادگی پدافند غیرعامل در شرایط مختلف، گفت: اگر در شرایطی قرار گرفتیم که زیرساختهای آبرسانی یا گاز ما دچار مشکل شد باید به حدی از آمادگی رسیده باشیم که بهسرعت برای این مشکلات جایگزینی پیدا کنیم.
امیر سرتیپ ملک با تأکید بر لزوم شناسایی مواد پرخطر در استان، عنوان کرد: باید از دپوی مواد پر خطر در بنادر، اسکلهها و مناطق مختلف استان جلوگیری شود چرا که اگر به هر دلیلی مواد پرخطر نشتی پیدا کند ممکن است خسارات جبرانناپذیری را به دنبال داشته باشد.
او افزود: در بحث شهرها و استانها نیز سازمان پدافند غیرعامل با شناسایی موارد پر خطر و ترسیم شعاع آنها موارد ایمنی و مصونیتسازی که ضرورت دارد را ایجاد کرده است وی گفت: سازمان پدافند غیرعامل متناسب با رویکردهای سازمان هشت دستورالعمل بهتمامی دستگاههای اجرایی ابلاغ کرده که در استان خوزستان چهار دستورالعمل به عهده قرارگاههای عملیاتی است.