احمد جمال نژاد گفت: همراه با این ماموران، معانان فنی، کارشناسان، کادر اجرایی و نمایندگان فرمانداران نیز حضور مییابد که با احتساب این افراد شمار عوامل اجرایی سرشماری کشاورزی در استان البرز به ۱۴۳ نفرمی رسد. طرح سرشماری کشاورزی دراستان البرز از امروز تا ۲۶ آذرماه به اجرا درآمده است.
جمال نژاد گفت: در سال ۹۳ با اجرای این طرح تعداد بهره برداران حوزه کشاورزی استان البرز ۳۱ هزار نفر برآورد شد که پیش بینی افزایش این آمار را با توجه به خرد شدن اراضی کشاورزی و تبدیل به ویلا داریم.
معاون اطلاعات آمار سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان البرز یاد آورشد: بیشترین حجم باغها را در شهرستان ساوجبلاغ، بیشترین سهم زنبورداری را در شهرستان طالقان، زراعت را در نظرآباد داریم.
وی گفت: سرشماری کشاورزی شامل بخشهای باغی، زراعت، پرورش ماهی، زنبور عسل، کرم ابریشم است.
سرشماری عمومی کشاورزی درتصمیم گیریهای کلان موثر است
وی سرشماری عمومی کشاورزی را جزو سرشماریهای مهم در کشور خواند که در تصمیم گیریهای کلان کشور موثر است و گفت: اگر دادههای درستی نداشته باشیم نمیتوانیم اندازه گیری مطلوبی داشته باشیم؛ بنابراین این سرشماری ملاحظات و دشواریهای خاص خود را دارد.
جمال نژاد افزود: نحوه استخراج دادهها به صورت میدانی، تلفنی یا با حضور خود کشاورزان و بهره برداران انجام میشود.
وی ادامه داد: ماموران سرشماری با جلیقههای مخصوص، کارت شناسایی و مشخصاتی که اعلام میشود به کشاورازن و بهره برداران در همه نقاط جغرافیایی کشور مراجعه میکنند و بخشی از این مراجعات چهره به چهره، بخشی تلفنی، اینترنتی و ستادی خواهد بود.