مدیرعامل صندوق توسعه و احیای اماکن تاریخی گفت: ۱۶۸ شهر کشور دارای بافت تاریخی ثبت ملی هستند.

مدیرعامل صندوق توسعه و احیای اماکن تاریخی با بیان اینکه ۱۶۸ شهر کشور دارای بافت تاریخی ثبت ملی هستند، گفت: اگر تحولی در بافت تاریخی استان یزد صورت گیرد، می‌تواند به عنوان یک الگوی موفق، محرک همه بافت‌های تاریخی در کشور شود.

شهاب طلایی روز جمعه در نشست اعضای کمیسیون امور داخلی کشور و شورا‌های مجلس شورای اسلامی افزود: بافت تاریخی، باغات، کویر، قنات و کارونسرا‌های شهر یزد از منظر تاریخی، این شهر را در ابعاد مختلف به عنوان یک شهر جهانی مطرح کرده است و اگر اتفاقی در این استان رخ دهد طبیعتا سر منشاء تحولات زیادی در بافت‌های تاریخی در مناطق مختلف کشور خواهد شد.

وی ادامه داد: بنا‌های بافت تاریخی یزد دارای مالکیت‌های مختلف است، از مالکیت بخش خصوصی تا بخش مختلف دولتی و اوقاف که برای ساماندهی این بناها، صندوق توسعه احیا نیازمند همکاری بیشتری از سوی استان است.

مدیرعامل صندوق توسعه و احیای اماکن تاریخی افزایش همکاری شهرداری یزد در زمینه دسترسی به بافت تاریخی و توسعه فضای پارکینک را خواستار شد و گفت: اگر احیای بافت‌های تاریخی کشور را می‌خواهیم باید شروع آن استان یزد باشد به همین علت تمرکز ویژه‌ای روی این استان وجود دارد.

طلایی با بیان اینکه مالکیت اغلب بنا‌های بافت تاریخی یزد خصوصی است افزود: امیدواریم در این دولت با تمرکز بر بنا‌های تاریخی با مالکیت بخش خصوصی بتوانیم از ظرفیت مجلس شورای اسلامی و به ویژه کمیسیون امور داخلی کشور و شورا‌ها برای قانوان گذاری و تسهیل این موارد کمک گرفته شود.

مدیرعامل صندوق توسعه صنایع دستی و فرش دستباف و احیا و بهره برداری از اماکن تاریخی و فرهنگی اضافه کرد: استان یزد در بسیاری موارد الگوی توسعه بنا‌های تاریخی است و امیداوریم این اثرگذاری را در سراسر کشور شاهد باشیم.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار