سعید دشتی زاده گفت: هرچند ایستگاه های فاضلاب سطح شهر اهواز تنها به منظور جمعآوری و دفع فاضلاب طراحی و احداث شدهاند، اما در فصول بارندگی کمک یار شهرداری در دفع آب های سطحی نیز هستند.
وی با اشاره به اینکه شهر اهواز فاقد سیستم جمعآوری آبهای سطحی است، ادامه داد: هرچند که بر اساس قانون جمع آوری و دفع آبهای سطحی بر عهدهی شهرداریها میباشد، اما هرساله پس از آغاز نزول رحمت الهی ایستگاههای جمع آوری فاضلاب آبفا اهواز، تجهیزات، ماشینآلات و گروه های عملیاتی این شرکت نقش مهمی در جمعآوری و دفع آبهای سطحی ناشی از بارندگی را ایفا میکنند.
دشتی زاده ادامه داد: اگر تمام طرح جامع فاضلاب اهواز به طور کامل اجرا و به بهره برداری برسد باز هم این کلانشهر نیاز به سیستم جمع آوری آبهای سطحی دارد، زیرا که میزان دفع خطوط شبکه فاضلاب اهواز ۵۰۰ هزار متر مکعب است و اگر بارندگیهایی با حدود ۶۰ میلیمتر رخ بدهد با ۱۰ الی ۱۲ میلیون متر مکعب آب سطحی مواجه می شویم که این میزان آب برای تخلیه، نیازمند بازه زمانیِ ۴ الی ۵ روز می باشد.
مدیرعامل آبفا اهواز در پایان بیان داشت: برای بارشهای پیشرو با انجام تعمیرات اساسی، نصب الکتروپمپهای جدید و اصلاح شبکه برق، تمامی ایستگاههای پمپاژ فاضلاب به طور ۱۰۰ درصد آماده هستند و الکتروپمپهای جدید نیز خریداری شده است که در صورت نیاز و بروز مشکل جایگزین میشوند.