داود سلمان پور روز چهارشنبه در نشستی که با حضور مسوولان کشاورزی دزفول برگزار شد، بیان کرد: تفاهم نامه پیگیری و رفع موانع صادرات محصولات کشاورزی از شهرستان دزفول به کشور روسیه بین جهادکشاورزی شهرستان و معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی دزفول منعقد شد.
او افزود: محوریترین مصوبه این تفاهم نامه، پیگیری و رفع موانع موجود در صادرات محصولات کشاورزی به کشور روسیه است که با صدور مجوز آزمایشگاه مجاز سنجش سموم کشاورزی در شهرستان دزفول تسهیل شود.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی دزفول گفت: نشستهایی با کشاورزان و صادرکنندگان در راستای پیگیری مطالبات آنها برگزار میشود و دورههای آموزشی برای اقدامات پیشگیرانه نسبت به استفاده نکردن از سموم ممنوعه برای این قشر تولیدکننده برگزار خواهد شد.
سالانه ۹۰ هزار هکتار زمین در دزفول کشت میشود که ۶۵ هزار هکتار آن آبی و ۲۵ هزار هکتار، دیم است؛ ۴۳ هزار هکتار از این میزان به کشت گندم اختصاص دارد.
۲۲۰ هکتار گلخانه در دزفول وجود دارد که ۱۸۵ هکتار آن به کاشت گل و گیاه زینتی، تولید نشا و همچنین کشت سبزی و صیفی اختصاص یافته است.
این شهرستان دارای سالم ترین محصولات میوه و صیفی جات کشور بوده و برخی محصولات آن از جمله پرتقال در کشور صاحب نام هستند به همین دلیل ثبت جهانی پرتقال دزفول در فائو (سازمان جهانی خواربار و کشاورزی) در دستور کار جهاد کشاورزی دزفول قرار گرفته است.
یک میلیون و ۸۳۸ هزار تن محصولات زراعی، ۷۹ هزار تن محصولات باغی، چهار هزار و ۳۸۳ تن گوشت قرمز، ۳۳ هزار و ۳۲۳ تن شیر، ۳۱ هزار تن مرغ، یک هزار و ۵۱۰ تن تخم مرغ، یک هزار و ۴۷۸ تن عسل و ۲ هزار و ۱۹۰ تن انواع آبزیان سالانه در دزفول تولید میشود.
همچنین سالانه ۱۰۰ هزار تن ذرت دانهای، یک میلیون و ۱۵۰ هزار تن سبزیجات، ۷۳ هزار تن مرکبات، ۳۰۰ هزارتن چغدرقند، یک میلیون و ۱۵۰ هزار تن علوفه، ۹۸ میلیون شاخه گل بریده و ۴۳ میلیون پیاز گل مریم در دزفول تولید میشود.
کل محصولات تولیدات کشاورزی و دامی شهرستان دزفول سالانه بیش از ۲.۵ میلیون تن است.