مدیرعامل اتحادیه تعاونی‌های عمرانی تهران گفت: با توجه به بالا بودن قیمت زمین در کلان شهر‌ها در جهت استفاده بهینه از زمین برای ساخت طرح مسکن اقتصادی در بافت‌های فرسوده وشهر‌های کوچک اطراف کلان شهر‌ها (اقماری) به زودی کاربردی و اجرایی می‌شود.

خشایار باقرپور  مدیرعامل اتحادیه تعاونی های عمرانی تهران با بیان اینکه  طرح تولید واحدهای مسکونی کوچک‌متراژ به عنوان مسکن اقتصادی با هدف پاسخگویی به نیازهای متقاضیان مسکن و ایجاد رونق در بازار ساخت‌وساز می‌تواند گامی موثر در جهت حل بخشی از مشکلات بازار مسکن ایران باشد گفت: اجرای اصولی این طرح و توجه به استانداردها و کیفیت ساخت می‌تواند در بلندمدت نه‌ تنها به تامین مسکن اقشار کم‌درآمد و جوانان کمک کند بلکه با تعادل‌بخشی به عرضه و تقاضا موجب کاهش فشار بر قیمت‌ها و رونق اقتصادی در بخش مسکن شود.

وی ادامه داد: در حال حاضر ۵۵‌درصد از درآمد خانوارها به طور متوسط به مسکن تعلق می‌گیرد. در صورتی که استاندارد جهانی برای این امر کمتر از ۲۵‌درصد است. 

باقر پور با بیان اینکه  در کنار این موضوع‌ها بحث صنعتی‌سازی و استفاده از تکنولوژی‌های نوین ساختمان که هم باعث ارتقای کیفیت می‌شوند و هم سبب افزایش استحکام و طول عمر بنا می‌شوند نیز ضمیمه طرح مسکن اقتصادی شده است گفت: در این طرح اصلاح ساختار معماری به گونه‌ای که مشاعات بهینه‌تر شوند در دستور کار قرار گرفته است. 

مدیرعامل اتحادیه تعاونی های عمرانی  تهران با بیان اینکه بیشتر خریدوفروش‌هایی که در بازار اتفاق می‌افتد معاملات سرمایه هستند گفت:۲۰ تا ۳۰سال پیش بیش از نیمی از معاملات مصرفی بودند اما طبق آمارهای اعلام شده امروزه حداقل دوسوم معاملات از جنس سرمایه‌ای هستند.

باقر پور با بیان اینکه باید یک بستر جایگزین باید برای مسکن فراهم شود تا عطش سرمایه‌گذاری ملکی از مسکن به یک سمت‌و‌سوی کارآمدتر، مولدتر و توسعه‌محورتر هدایت شود گفت: در این خصوص می‌توان متقاضیان سرمایه‌گذاری ملکی را به سوی توسعه ابنیه گردشگری و ساختمان‌های درمانی هدایت و برای آنها چشم‌انداز ایجاد کرد.

او افزود: راهکار کنترل هجمه سرمایه‌ها به سمت مسکن کوچک‌متراژ آن است که سامانه‌های آماری و مدیریتی حاکمیتی در کنار این طرح قرار بگیرند.

باقر پور با بیان اینکه هزینه مسکن در این شهرها به شدت افزایش یافته است گفت: قیمت زمین در این کلانشهرها بسیار بالاست و لازم است تا استفاده بهینه از زمین‌ها برای تولید مسکن در دستور کار قرار گیرد بنابراین امیدواریم  طرح مسکن اقتصادی در بافت‌های فرسوده و شهرهای جدید و اقماری چنین کلانشهرهایی کاربرد پیدا کند.

برچسب ها: مسکن ، ساخت مسکن
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۱۰ ۱۰ آبان ۱۴۰۳
شما که می گید برای کلان شهرها مشکل آب و برق و گاز دارین چرا اطراف کلان شهر ها خانه ساخته می شه . اول فکر کنید بعد تصمیمات دردسر ساز بگیرید...
Iran (Islamic Republic of)
رامین
۱۴:۵۳ ۰۹ آبان ۱۴۰۳
امیدواریم به اسم مسکن اقتصادی و مردم کم برخوردار حاشیه نشینی ها و حلبی آبادهای جدید درست نشود
یک سمت شهر خانه های آنچنانی یک سمت خانه های سی متری ان هم روی هم روی هم و فشرده.
آخرین اخبار