معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری سیستان و بلوچستان گفت: به همت تمامی دستگاه‌های متولی ارتقای ایمنی راه‌ها ارتباطی جاده‌ای و معابر شهری، روند مدیریت پیشگیری از بروز تصادفات و تلفات رانندگی در نیمه نخست امسال با کاهش ۲۹ درصدی مواجه شد.

حجت‌الاسلام غلامرضا نجفی  با اشاره به آمارهای مرتبط با تصادفات در ۶ ماهه نخست امسال در سیستان و بلوچستان، بیان کرد: در حوزه متوفیان تصادفات در مسیرهای ارتباطی برون شهری نسبت‌ به مدت مشابه سال گذشته ۳۵ درصد کاهش یافته‌، هرچند در این مدت ۵۲۵ نفر از هموطنان در جاده‌ها جان خویش را به واسطه تصادفات رانندگی از دست داده‌اند.

وی افزود: در مسیرهای ارتباطی روستایی نیز ۵۲ نفر در ۶ ماهه نخست سالجاری به‌دلیل سوانح ترافیکی جان باخته‌اند که این آمار نسبت‌به مدت مشابه در سال ۱۴۰۲، بیش‌از ۱۸ درصد کاهش یافته است.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری سیستان و بلوچستان تاکید کرد: به‌ طور کلی در جاده‌های استان امسال ۱۵درصد در حوزه تصادفات جرحی، ۳۱ درصد درخصوص تصادفات منجر به فوت و ۱۹ درصد در خصوص تصادفات خسارتی با مدیریت پیشگیری مواجه بوده‌ایم در واقع در مجموع راه‌های برون‌شهری و روستایی استان با بیش‌از ۱۹ درصد کاهش در تلفات و مصدومان حوادث ترافیکی، رتبه سوم کشور را در مدیریت پیشگیری از تصادفات و سوانح ترافیکی به خود اختصاص داده‌است.

وی با اشاره به داده‌های مرتبط با آمار متوفیان معابر شهری در سیستان و بلوچستان در این بازه زمانی، گفت: حسب گزارشات مأخوذه متوفیان سوانح ترافیکی در شریان‌های شهری در شهرهای استان از ۴۸ نفر در ۶ ماهه نخست سال گذشته به ۳۹ نفر در سالجاری کاهش یافته که این امر بیانگر کاهش ۲۱ درصد مرگ‌های ناشی از تصادفات ترافیکی در معابر شهری استان است.

حجت الاسلام نجفی ادامه داد: همچنین در حوزه آمار مجروحان نیز در همین مدت با کاهش ۱۴ درصدی و در تصادفات خسارتی نیز با کاهش ۳۹ درصدی در خیابان‌های شهری در سیستان و بلوچستان مواجه بوده‌ایم.

وی با اشاره به برخی از مهمترین مداخلات حوزه پیشگیری از تصادفات رانندگی و سوانح ترافیکی در سیستان و بلوچستان، افزود: رویکردهای مبتنی بر ارتقای آگاهی‌های همگانی در حوزه مهارت‌های رانندگی، ایمن‌سازی مسیرهای ارتباطی در معابر شهری و جاده‌های استان، توسعه سامانه‌های پایش تصویری و دوربین‌های ثبت تخلفات، تهیه بانک اطلاعات رانندگان پرخطر، تقویت ظرفیت‌های مرتبط با معاینه فنی خودروهای عمومی، توسعه آماری مجتمع‌های رفاهی در مسیرهای ارتباطی، اصلاح هندسی برخی از معابر شهری،حضور موثر و میدانی پلیس راهور در خیابان‌های استان و ارتقای روشنایی معابر شهری از اقدامات شاخص دستگاه های متولی در این استان محسوب می‌شوند.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری سیستان و بلوچستان ابراز امیدواری کرد تا برخورد با خودروهای حامل اتباع خارجی و قاچاق فرآورده‌های نفتی و خودروهایی با پلاک مخدوش در جاده‌های استان و افزایش نظارت بر مراکز آموزش مهارت های رانندگی برای جامعه آماری نو گواهینامه ها، روند نزولی آمارهای فوت، جراحت و خسارت سوانح و تصادفات رانندگی در معابر شهری و جاده ها به صورت مستمر تداوم یابد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.