وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گفت: سرمایه گذاری ۵۰ هزار میلیارد ریالی در منطقه گردشگری گوردیم از توابع شهرستان کنارک همجوار سواحل سیستان و بلوچستان توسط شرکت ماهان آغاز شده است.

سیدرضا صالحی امیری در سفر به جنوب سیستان و بلوچستان و بازدید از مناطق گردشگری  اظهار کرد: سلام گرم رئیس جمهور را به مردم با فضیلت، شریف و نجیب چابهار و سیستان و بلوچستان تقدیم می کنم و امیدوارم شاهد توسعه و آبادانی این استان باشیم.

وی بیان کرد: مجموعه شرکت ماهان با حمایت مردم و مسوولان بومی سیستان و بلوچستان در یکی از نقاط بکر ایران در حال سرمایه گذاری کلان است و در نوع خود قابل تقدیر است.

وی با اشاره به اینکه هم اینک ۲۰۰ هکتار طرحی و مطالعات اجرای پروژه گردشگری انجام شده و ۱۰۰ ویلای اقامتی در حال ساخت و تکمیل است، افزود: در همجوار اقیانوس هند بزودی شاهد جذب سالانه بیش از ۱۵۰ هزار گردشگر جدید باشیم.

سرمایه گذاری 50 هزار میلیارد ریالی در منطقه گردشگری سواحل بلوچستان آغاز شد

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گفت: با قدردانی از همکاری، هماهنگی و پیگیری مطالبات و مشکلات مردم و حمایت از سرمایه گذاری در سواحل مکران از سوی نماینده چابهار در مجلس شورای اسلامی، خاطرنشان کرد: تلاش می کنیم بسترهای توسعه در حوزه سرزمینی سواحل مکران فراهم تا بتوانیم از تولید و اشتغال و سرمایه گذاری حمایت کنیم.

وی از رسانه ها خواست زیبایی های سواحل مکران و طرح های گردشگری را به مردم ایران معرفی کنند تا شاهد جذب گردشگر و رونق اشتغال باشیم.

صالحی بر رفع موانع پیش روی سرمایه گذاری تاکید کرد و افزود: سواحل مکران و چابهار سکوی توسعه ایران خواهد شدو ما هم به سهم خود عملکرد مجموعه بزرگ گردشگری گوردیم که توسط شرکت ماهان در حال انجام است در هیات دولت مطرح و حمایت می کنیم تا هر چه سریعتر تکمیل و بهره‌برداری شود.

طرح بزرگ گردشگری گوردیم کنارک در مدت پنج سال بهره برداری می‌شود

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی سیستان و بلوچستان نیز در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: موافقت اصولی بزرگترین مجتمع گردشگری ایران در منطقه‌ گوردیم در جنوب سیستان بلوچستان صادر شده است.

محمد هادی طهرانی مقدم افزود: مجتمع گردشگری گوریدم در کنارک همجوار آب های اقیانوسی مکران در نوع خود در غرب آسیا و خاورمیانه منحصر به فرد است و با سرمایه‌گذاری بیش از ۵۰ هزار میلیارد ریالی در زمینی به مساحت ۲۶۴ هکتار و حجم اشتغال‌زایی بیش از یک هزار نفر اجرا خواهد شد.

وی ادامه داد: طبق برآورد انجام شده این ابر طرح در مدت پنج سال به بهره‌برداری خواهد رسید.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی سیستان و بلوچستان افزود: بخش های اصلی این طرح شامل هتل پنج ستاره با ظرفیت حدود ۹۰۰ اتاق و یک‌هزار و ۵۰۰ تخت، بزرگترین پیست گلف کشور، بزرگترین پارک صنایع دستی ایران، پارک آبی و تم پارک‌ها و فضاهای گلخانه‌ای و بوتیک پارک‌ها که در طراحی و بهره برداری طرح قرار است سختگیرانه ترین استانداردهای کیفیت خدمات رعایت شود و جزو طرح های پیشرو گردشگری ایران در زمینه هوشمند سازی است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.