حجتالاسلام والمسلمین حیدری سخنگوی شورای اسلامی شهر یزد گفت: تا قبل از این دوره ششم شورا تنها بخشی کوچکی در حدود ۲۰۰ متر عملیات احیا و آزادسازی انجام شده بود و ۱۳۰۰ متر در طی شورای ششم اتفاق افتاد و بخش عمدهای از مسیل شهر یزد آزادسازی و بازگشایی و احیا شد.
وی ادامه داد: عکسهای شهری نشان میدهد که این مسیل از بلوار دانشجو تا محمودآباد وجود داشته اما در حال حاضر شهر از هر دو طرف بلوار دانشجو و دولت آباد گسترش یافته است لذا در نقاطی که این مسیل ادامه دار نیست لولهگذاری برای هدایت آب انجام شده که تاکنون در خیابان پشت پارک شادی، سیلو و بلوار شهید صدوقی صورت گرفته است.
حجتالاسلام حیدری خاطرنشان کرد: در گذشته شهر یزد دارای ۴ سیل بند بود اما اکنون چهار سیلبند جدید افزوده شده است و سیلبندهای قبلی نیز توسط شهرداری تقویت شدند تا خطری مشابه سالهای قبل شهر یزد را تهدید نکند.
وی گفت: در حدوداً ۱۰۰ میلیارد تومان شهرداری جهت دفع آبهای سطحی، حفر چاه جذبی و احداث سیلبند هزینه نموده است تا ورود آب از بیرون شهر به داخل شهر اتفاق نیفتد.
او ادامه داد: البته اتصال کانالهای هدایت آبهای سطحی در مسیر بلوار شهید صدوقی و میدان باهنر به مسیل اصلی شهر، ایجاد کانال از میدان خاتمی به سمت چهار راه فرهنگیان، بخشی از بلوار اسلامی ندوشن، خیابان مقداد، بخشی از آزادشهر و از چهار راه پژوهش تا میدان اطلسی، هنوز اجرا نشده است.
سخنگوی شورای اسلامی شهر یزد با بیان اینکه این اقدامات جمعاً به ۳۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد گفت: بخشی از آن یعنی ۹ میلیارد تومان مصوب شده است.
حجت الاسلام حیدری تصریح کرد: آب جمعآوری شده در سطح شهر از طریق کانالهای ایجاد شده به سمت خارج شهر و منطقه اکوپارک برای استفاده بهینه از آنها جهت آبیاری فضای سبز منتقل میشود.