حدود ۹ هزار دُز واکسن آنفلوآنزا از اوایل مهرماه ۱۴۰۳ تاکنون در ۲ مرحله بین مراکز بهداشتی استان توزیع شده که بخشی از آن به گروه‌های هدف تزریق شده است.

مدیر گروه بیماری‌های واگیر معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: پنج هزار و ۳۰۰ دُز واکسن آنفلوآنزا اویل مهر ماه سال جاری توزیع شد که سه هزار و ۳۰۰ دُز آن برای مادران باردار و مابقی برای سایر گروه‌های هدف تزریق شد.

یعقوب اندامی گفت: مرحله دوم واکسن آنفلوآنزا به تعداد حدود سه هزار و ۵۰۰ دُز روز گذشته توزیع شد تا جاماندگان بتوانند واکسن مورد نیاز را تزریق کنند.

او گفت: واکسن آنفلوآنزا توزیع شده در بین شبکه‌های بهداشت این استان شامل سه نوع ایرانی با برند فلوگارد، فرانسوی و هلندی است.

مدیر گروه بیماری‌های واگیر معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: واکسن‌های خارجی تنها برای افراد زیر ۱۸ سال و مادران باردار و واکسن ایرانی برای سایر گروه‌های هدف تجویز و تزریق می‌شود.

او گفت: هیچ فرقی بین واکسن‌های آنفلوآنزا داخلی و خارجی وجود ندارد بنابراین تاکید می‌شود گروه‌های در معرض خطر بیماری، به جز مادران باردار و افراد زیر ۱۸ سال اصراری برای تهیه واکسن خارجی نداشته باشند.

مدیر گروه بیماری‌های واگیر معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: پزشکان و کادر فعال در مراکز درمانی نیز از واکسن‌های ایرانی فلوگارد برای ایمن ماندن در برابر آنفلوآنزا استفاده می‌کنند.

اندامی گفت: طبق گزارش وزارت بهداشت از مجموع تست‌های دریافت شده سه درصد مبتلا به آنفلوآنزا، هشت درصد کووید ۱۹ و مابقی سایر ویروس‌ها بوده است.

او گفت: آمار همدان بسیار نسبت به نرم کشوری کمتر بوده به گونه‌ای که مهر ماه امسال در این استان حتی یک مورد ابتلا آنفلوآنزا هم ثبت نشده است.
 
مدیر گروه بیماری‌های واگیر معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: در بهترین حالت تزریق واکسن آنفلوآنزا ۵۰ تا ۶۰ درصد انسان را در برابر این ویروس ایمن می‌کند بنابراین بهترین راهکار برای پیشگیری از بیماری رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی است.

اندامی گفت: همه افراد به خصوص اشخاص در معرض خطر ابتلا باید شیوه نامه‌های بهداشتی از جمله زدن ماسک، پرهیز از حضور در تجمعات، حضور نیافتن در مکانی‌های شلوغ مسقف بدون تهویه، پرهیز از دست دادن و روبوسی را رعایت کنند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.