آرمان وطن دوست در گفتوگو با خبرنگاران اظهار کرد: جشنواره طبخ غذا با عنوان طعم امید با حضور ۱۳ آشپز از پنج استان غرب کشور در حوزه معلولین جسمی و حرکتی، نابینا و کم بینا و معلولین سندرم داون به میزبانی استان کرمانشاه برگزار شد.
وی افزود: در بخش معلولین جسمی و حرکتی اسرا امجدیان از کردستان، نابینایان مریم مرادی از کرمانشاه و سندرم داون سجاد اکبری از لرستان به عنوان نفرات برتر به مرحله کشوری راه پیدا کردند.
معاون گردشگری و سرمایهگذاری کردستان گفت: هدف از برگزاری این جشنواره ترویج غذاهای سنتی و فرهنگ خوراک بومی، کمک به معرفی توانمندیهای افراد دارای معلولیت در حوزه اشتغال گردشگری و مناسب سازی و لزوم توجه بیشتر به تأسیسات و اماکن گردشگری برای دسترسی آسان معلولان است.