رییس پارک علم و فناوری چهارمحال و بختیاری گفت: با رایزنیهای انجام شده با صنایع استان، مقرر شد تا با همکاری این صنایع اراضی مورد نیاز برای فعالیتهای شرکتهای دانشبنیان استان تامین شود.
اسماعیل پیرعلی با تاکید بر اهمیت حمایت از شرکتهای دانشبنیان در راستای توسعه فناوری و اقتصاد دانشبنیان، به ماده ۲۷ برنامه پنجساله هفتم پیشرفت جمهوری اسلامی ایران و ماده ۱۱ قانون جهش تولید دانشبنیان اشاره کرد و گفت: برای تحقق این مهم در استان درصدد تقویت روابط بین پارک علم و فناوری، صنعت و دانشگاه هستیم و تلاش داریم از ظرفیتهای قانونی در راستای حمایتی از شرکتهای دانشبنیان و رونق تولید در استان بهره گرفته شود.
وی در ادامه افزود: ماده ۲۷ برنامه پنجساله هفتم به صراحت اشاره میکند که هرگونه تخفیف و معافیت مالیاتی جدید ممنوع است، مگر اینکه این معافیتها به رونق تولید و صادرات منجر شود، اما در همین ماده، اعتبار مالیاتی موضوع ماده ۱۱ قانون جهش تولید دانشبنیان بهعنوان یک استثنا مطرح شده است.
به گفته وی، این به معنای اهمیت بالای این قانون و تاثیر آن در پیشبرد نوآوری و اقتصاد دانشبنیان است.
رییس پارک علم و فناوری چهارمحال و بختیاری یادآور شد: تاکنون ۲ واحد تولیدی و صنعتی چهارمحال و بختیاری در خصوص واگذاری زمین برای فعالیت شرکتهای دانشبنیان اعلام آمادگی کردهاند و در این خصوص تصمیماتی گرفته شده است.
پیرعلی در ادامه با اشاره به ماده ۱۱ قانون جهش تولید دانشبنیان اظهار داشت: این ماده با هدف جهتدهی حمایتهای مالیاتی به سمت توسعه نوآوری و اقتصاد دانشبنیان، امکان بهرهمندی شرکتهای دانشبنیان از اعتبار مالیاتی قابل انتقال به سالهای بعدی را فراهم کرده است و بهویژه برای هزینههای تحقیق و توسعه، این حمایتها نقش کلیدی در تشویق شرکتها به سرمایهگذاری بیشتر در فعالیتهای فناورانه ایفا میکند.
وی تصریح کرد: پارک علم و فناوری چهارمحال و بختیاری با توجه به این قوانین، برنامههای متعددی را برای حمایت از شرکتهای دانشبنیان طراحی کرده است و این حمایتها شامل ارائه تسهیلات مالی، مشاورههای تخصصی و فراهمسازی بسترهای اداری و حقوقی لازم برای رشد این شرکتها است.
پیرعلی ادامه داد: علاوهبر این، از طریق برگزاری نمایشگاهها و رویدادهای فناوری، زمینهای برای ارتباط مستقیم با سرمایهگذاران و توسعه بازارهای فناورانه را فراهم کرده است.