حسین میردریکوند روز شنبه اظهار داشت: این سامانه تاکنون تنها برای کنترل قیمت در پشت ویترین و سطح واحدهای خرده فروشی بود که با انجام به روزرسانی، مراحل مختلف از جوجه کشی تا توزیع عاملیتهای شهرستانی به صورت برخط رصد میشود.
وی افزود: با به روز رسانی سامانه " کابوک" در استان میزان تخلفات در تولید و عرضه گوشت مرغ به حداقل میرسد؛ چراکه مبدا جوجه یک روزه، مکان تولید و پرورش، کشتارگاه، عامل توزیع شهرستانی و واحدهای عرضه کننده به مردم به طور کامل مشخص هستند.
معاون توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی لرستان با بیان اینکه این اقدام از قاچاق مرغ، احتکار مرغ توسط مرغداریها و افزایش خودسرانه قیمتها جلوگیری میکند؛ تاکید کرد: تولید مرغ استان طی سه سال گذشته از ۷۳ به ۹۳ هزار تن رسیده است.
میردریکوند ادامه داد: مصرف گوشت مرغ در لرستان ۵۵ هزار تن است و با توجه به هدفگذاری امسال به افزایش سقف تولید تا ۱۰۰ هزار تن، پیش بینی میشود در مواقع مصرف بیشتر مانند ایام نوروز و ماه مبارک رمضان، مشکلی در خصوص تامین این ماده غذایی ایجاد نشود.
وی اضافه کرد: با توجه به ثبت تمامی اطلاعات و تبادلات مالی در سامانه جدید کابوک، چنانچه مرغداران از تحویل مرغ به کشتارگاه امتناع یا کشتارگاهی مرغ را گرانتر تهیه و با همان افزایش قیمت به فروش برساند، تخلفات مالی نیز قابل پیگیری هستند.
معاون توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی لرستان با بیان اینکه هم اکنون سه هزار تن گوشت مرغ در استان ذخیره شده است؛ یادآور شد: هم اکنون قیمت پای گوشت مرغ در کشتارگاههای استان ۶۳۰ هزار ریال است و با هرگونه افزایش خودسرانه برخورد قاطع میشود.