معاون اداره کل بیمه سلامت خوزستان گفت: طی سال‌های اخیر، ۱۴۰۰ میلیارد ریال برای درمان بیماران خاص خوزستان توسط بیمه سلامت پرداخت شده است.

سیدجمال امامزاده  گفت: یکی از مهمترین اقدامات بیمه سلامت، تاسیس صندوق بیماران خاص و صعب العلاج مانند سرطان‌ها، ام ‌اس و دیگر بیماری‌ها است که هزینه‌های زیادی را به مردم تحمیل کرده است.

او می‌گوید: بخش اعظمی از هزینه‌های بیماران خاص با ارائه اسناد برگردانده می‌شود.

معاون اداره کل بیمه سلامت خوزستان ادامه داد: سازمان بیمه سلامت برای ارائه خدمات درمان به آحاد مردم راه اندازی شد که بزرگترین سازمان بیمه‌گر پایه کشور است و حدود نصف جمعیت کشور را زیر پوشش دارد.

امامزاده اظهارکرد: ۸۵ درصد روستاییان و ساکنان شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر و ساکنان شهرهای معمولی، کارمندان ادارات و اتباع بیگانه ساکن در کشور به صورت رسمی، از خانواده شهدا و ایثارگان زیرپوشش بیمه سلامت هستند و از مزایای بیمه بهره مند می‌شوند.

وی تصریح کرد: دهک‌های یک تا پنج به صورت ۱۰۰ درصد و دهک‌های ۶ تا ۹ با تخفیف ۵۰ تا ۸۰ درصدی از خدمات بیمه سلامت بهره‌مند هستند.

معاون اداره کل بیمه سلامت خوزستان تصریح کرد: نسخه‌نویسی الکترونیک در این سازمان انجام می‌شود و هیچگونه کاغذی بین مراکز تبادل نخواهد شد.

وی افزود: در راستای جوانی جمعیت نیز برای درمان زوج‌هایی که نتوانستند بچه دار شوند خدمات ارائه می‌شود که این اقدامات در بیمارستان گنجویان دزفول انجام می‌شود.

امامزاده به ارائه خدمات بیمه سلامت به مادران شیرده و کودکان زیر پنج سال اشاره کرد و گفت: طرح پزشک خانواده و نظام ارجاع از دیگر طرح‌های تحت پوشش سازمان بیمه سلامت است.

وی بیان کرد: یکی از بیماری‌های پرهزینه کنونی، بیماری اوتیسم است که هزینه‌های زیادی برای بیماران به همراه دارد و تحت پوشش بیمه سلامت قرار دارد.

امامزاده تاکید کرد: مراکز ترک اعتیاد نیز از خدمات این بیمه بهره‌مند می‌شوند و هزینه افرادی که برای درمان به این مراکز مراجعه می‌کنند بر عهده بیمه سلامت است.

معاون اداره کل بیمه سلامت خوزستان افزود: افراد با هویت نامشخص، نیز اگر مشکلی پیدا کنند و توسط شهرداری و بهزیستی جمع آوری شوند نیز تحت پوشش بیمه سلامت قرار می‌گیرند و هزینه‌های درمان آنها توسط بیمه سلامت پرداخت می‌شود

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.