رضا کنگری، رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: هم اکنون چالش بازار شکر مرتفع شده به طوریکه قیمت محصول به کمتر از نرخ مصوب در بازار رسیده است.
به گفته او، وزارت جهاد هر کیلو شکر را با قیمت ۳۸ هزار و ۵۰۰ تومان در اختیار اتحادیه بنکداران می گذارد که با نرخ ۴۰ هزار تومان به خرده فروشان عرضه و در نهایت با قیمت ۴۲ هزار و ۵۰۰ تومان باید بدست مصرف کننده نهایی برسد، اما اکنون هر کیلو شکر با نرخ ۳۹ هزار و ۵۰۰ تومان به عمده فروشی ها عرضه می شود که در نهایت با نرخ ۴۰ تا ۴۱ بدست مصرف کننده می رسد.
کنگری با اشاره به نوسانات قیمت برنج خارجی در بازار افزود: هم اکنون در خصوص برنج چالش هایی مربوط به ممنوعیت واردات و عدم ترخیص وجود دارد که همین امر موجب شده قیمت برنج هندی از ۴۵ به ۷۵ هزار تومان و پاکستانی از ۳۷ به ۶۵ برسد که متاسفانه این امر بر قیمت برنج ایرانی اثر گذاشته است. گفتنی است برنج خارجی با احتساب ۱۰ تا ۱۲ درصد سود در خرده فروشی ها باید عرضه شود.
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی ادامه داد: هم اکنون قیمت روغن یکی از چالش های اساسی بازار است به طوریکه شرکت ها توزیع نمی کنند یا به قیمت مصرف کننده توزیع می کنند، در حالیکه بنکداران باید حداقل ۷ تا ۸ درصد زیر قیمت مصرف کننده روغن را خریداری و با احتساب ۲ درصد سود بدست مصرف کننده نهایی برسانند که اکنون در حال پیگیری برای رفع چالش فعلی هستیم.
کنگری ادامه داد هم اکنون محدودیت هایی در تامین چای برخی برندها وجود دارد که این امر منجر به کمبود و نوسانات قیمت در بازار شده است.
رئیس اتحادیه بنکداران از افزایش ۱۵ درصدی قیمت حبوبات در بازار خبر داد و گفت: با توجه به نوسان قیمت لپه، روغن و رب گوجه بدلیل صادرات مکاتباتی انجام دادیم و کماکان در حال پیگیری رفع مشکلات هستیم.
خبرنگار: آزاده محبی
حقوق یک ماه نهایت ۱۰ روز مواد غذایی جواب میدن
واردات برنج رو بستین و ازین طرف برنج ایرانی ازکیلویی۱۰۰ب۱۳۰تا۱۵۰رسیده.حداقل همون ارزی ک بابت واردات برنج هزینه میکردین رو بدین ب شرکتهای تعاونی وبرنج را باقیمت مناسب ب مردم برسونن یا مستقیم ب مردم بدین وبرنج داخلی بخرن