رتبه سوم کنکور علوم انسانی سال ۱۴۰۳ گفت: به تمامی دانش آموزان توصیه می‌کنم که با برنامه‌ریزی دقیق و همه‌جانبه از استرس و فشار به خود دوری کنند.

در دوران تحصیل، دانش آموزان باید یکی از رشته‌های تحصیلی اعم از انسانی، ریاضی، معارف اسلامی، تجربی و یا یکی از رشته‌های موجود در فنی و حرفه‌ای یا کارودانش را انتخاب کنند و به تحصیل در رشته انتخابی ادامه دهند. انتخاب رشته علاوه بر اهمیتی که در آینده شغلی افراد دارد، باید با علاقه و استعداد دانش آموز همراه باشد؛ در غیر این صورت اگر دانش آموز بدون هیچ علاقه‌ای رشته‌ای را انتخاب کند، هر چقدر هم‌رشته مورد نظر آینده شغلی عالی داشته باشد، بدون علاقه به جایی نمی‌رسد.

از این رو به سراغ یکی از رتبه‌های برتر کنکور سال جاری رفته‌ایم تا از روند انتخاب رشته و تحصیل وی آگاه شویم.

 مهرزاد مشایخی تهرانی، رتبه سوم کنکور علوم انسانی سال ۱۴۰۳ با حضور در برنامه باشگاه دانشمندان جوان از معنای علوم انسانی چنین گفت: علوم انسانی، رشته‌ای است که در کشور ما مورد کم‌توجهی قرار گرفته است. در حالی که این رشته توانایی ساخت زیربنای هر کشوری را دارد و به قاعده، اکثر مدیران و مسئولین کشور باید در این رشته تحصیل و کسب تجربه کرده باشند.

 وی در ادامه سخنان خود بیان کرد: کم‌توجهی به رشته علوم انسانی تا بدان جا ادامه دارد که رشته‌ای همچون فلسفه که از اهمیت ویژه‌ای در سراسر جهان برخوردار است نیز مورد کم‌توجهی قرار گرفته است و این روند نامطلوب نشات گرفته از سبک زندگی و سبک فکری رایج در جامعه است. امیدواریم که با اصلاح این سبک فکری و اشاعه رشته علوم انسانی در کشور شاهد اتفاقاتی خاص و امیدوارکننده باشیم.

 رتبه سوم کنکور علوم انسانی سال ۱۴۰۳ همچنین افزود: علوم انسانی، مجموعه‌ای از رشته‌های دانشگاهی هستند که جنبه‌های مرتبط با ویژگی‌های تمدنی، جامعه‌ای، فرهنگی، تاریخی، باستانی، ادبی و جغرافیایی انسان را مطالعه کرده و آموزش می‌دهند. علوم انسانی، شامل زبان‌های باستانی و مدرن، ادبیات، فلسفه، مذهب، هنر و موسیقی‌شناسی، جامعه‌شناسی، روان‌شناسی، زبان‌شناسی، مدیریت، اقتصاد، حقوق، علوم سیاسی، تاریخ و رشته‌های مرتبط دیگر می‌شود. دانشمندان علوم انسانی از روش‌هایی استفاده می‌کنند که در درجه اول تحلیلی و نقادانه یا نظریه‌پردازانه بوده و مجهز به اجزا و ابزار مهمی در تاریخ بشری هستند که از روش‌های عمدتاً مبتنی بر تجربه در علوم تجربی متمایز می‌شوند.

 مهرزاد مشایخی تهرانی با اشاره به روند برنامه‌ریزی در ایام کنکور و نحوه درس خواندن خود گفت: من کلاً روش‌های عجیبی در درس خواندن داشتم و حتی خیلی تست هم کم می‌زدم؛ یعنی تمرکزم روی مطالعه بود. شاید بگویم ۹۰ درصد فقط مطالعه می‌کردم. در دروسی مثل ریاضی یک‌کمی تست می‌زدم؛ ولی به این شکل بود. فقط ساعت خواب من در شب منظم بود که یک چیزی بین ۱۲ تا ۱ شب می‌خوابیدم و صبح متغیر بود. مثلاً یک روز می‌خواستم مدرسه بروم و امتحان بدهم. گاهی ۶.۳۰ صبح، گاهی هم که در خانه بودم ۹ و حتی هم ۱۰ بیدار می‌شدم.

 وی ادامه داد: بنا به علاقه‌ام در دانشگاه رشته حقوق را انتخاب کرده‌ام، اما این که در نهایت کدام گرایش را ادامه دهم، هنوز به طور قطع به نتیجه نرسیده‌ام و در این مسیر جناب آقای دکتر امیرناصر کاتوزیان (پدر علم حقوق ایران) را الگوی خود قرار داده‌ام. در این راستا باید متذکر شوم که من به طور کلی ذهن استدلال‌گری دارم و بسیار به این مهم اهمیت می‌دهم و از نظر من استدلال یعنی برای ادعا و گفته خود دلیل و علت ارائه کنیم. در استدلال، ذهن بین چند قضیه، ارتباط برقرار می‌کند تا از پیوند آن ها، نتیجه زاده شود و به‌این‌ترتیب نسبتی مشکوک و مبهم به نسبتی یقینی تبدیل شود.

رتبه سوم کنکور علوم انسانی سال ۱۴۰۳ در پایان سخنان خود تأکید کرد: به تمامی دانش آموزان توصیه می‌کنم که با برنامه‌ریزی دقیق و همه‌جانبه از استرس و فشار به خود دوری کنند تا بیشترین موفقیت را کسب کنند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۹
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۵۲ ۰۵ آبان ۱۴۰۳
سلام شب بخیر قبولی شما در رشته علوم انسانی تبریک میگویم وچگونگی راه حل های موفقیت با چه کتاب های وبا چه روش های برای اینجانب خواهش راهنمایی کنی . متشکرم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۴۶ ۰۵ آبان ۱۴۰۳
آفرین به شما خدا جواب تلاشهای شما را داد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۲۶ ۰۵ آبان ۱۴۰۳
مبارکه پسرم دعا کن سه قلوهای من هم امسال کنکور دارن موفق بشن
Iran (Islamic Republic of)
نوکر عقل و منطق
۰۰:۰۲ ۰۵ آبان ۱۴۰۳
توصیه منم به تو اینه که جمع کن از ایران برو
Iran (Islamic Republic of)
Narges
۲۰:۲۰ ۰۴ آبان ۱۴۰۳
Perfect ??
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۲۹ ۰۴ آبان ۱۴۰۳
از بچه‌های علوم انسانی خوشم میاد. ارزش واقعی علوم انسانی رو به عنوان سنگ بنای سایر علوم کاملاً درک کردند . علوم انسانی واقعاً فکر می‌کنند خلاق هستند حفظ نمی‌کنند و از داخل حفظیات خودشون تست بیرون بکشن بلکه خلق می‌کنند مدیران و رهبران عمدتا نخبگان در علوم انسانی هستند و نیز اساتید و وکلا .علوم انسانی هست که یک جامعه رو می‌سازه درود بر شما واقعاً باعث افتخار هست
France
ناشناس
۱۳:۰۴ ۰۴ آبان ۱۴۰۳
دمش گرم?
Iran (Islamic Republic of)
احمدی
۱۲:۲۴ ۰۴ آبان ۱۴۰۳
من الان همه راه های موفقیت رو میدونم اما نمیدونم از کجا شروع کنم خیلی سردرگمم هر کی کمکم کنه خدایی ثواب میکنه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۲۶ ۰۴ آبان ۱۴۰۳
اصلا مهم نیست که چطوری و این سردرگمی بدترین چیزه که می‌تونه باعث کمالگرایی تو بشه فقطط اینو به یاد داشته باش که علوم انسانی با بقیه علوم فرق می‌کنه و تفکر و تحلیل از میزان تست زدن مهمتره بنابراین با اندیشه به متن‌های کتاب نگاه کن
Iran (Islamic Republic of)
محمد طاهر اکبریان آرانی
۱۰:۳۹ ۰۴ آبان ۱۴۰۳
انشالله به امید حق خودت میشی پدر علم حقوق ایران و جهان برادر برای شما و خانواده محترمتان آرزوی موفقیت میکنم تاج سری افتخار یک مملکتی موفق باشی مخلصت طاهر اکبریان
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۲۴ ۰۴ آبان ۱۴۰۳
موفق باشی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۴۵ ۰۳ آبان ۱۴۰۳
سلام طبق فرمایش جنابعالی متاسفانه جای بسیاری از رشته های کاربردی که گاها پیوند عمیقی در زیرساخت یک مملکت دارند خالیست .لذا دور از ذهن است که بتوانی با تک تک افراد جامعه به یک شناخت کلی دوطرفه رسید و تازه شروع به حرف زدن با اوکنی و او را تشویق به همراهی کنی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۲۱ ۰۳ آبان ۱۴۰۳
باسهمیه اونم رتبه ۳??????
Iran (Islamic Republic of)
صدیقه زالکان
۱۰:۲۵ ۰۳ آبان ۱۴۰۳
درود و سپاس از گزارش خوب تان....
امیدوارم موفق باشید آقای مشایخی در همه مراحل زندگی تان....
بدرود....
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۴۶ ۰۳ آبان ۱۴۰۳
موفق باشی و امیدوارم قدر شما رو بدونید و بدونیم و در مراتب بالا جایگاه داشته باشی
Iran (Islamic Republic of)
علی پاشائی
۰۹:۲۲ ۰۳ آبان ۱۴۰۳
سلام واقعا حرف درستی زد من خودم رتبه ۱۲۵ کنکور انسانی هستم و زمان خیلی کمی گذاشتم اما اکثر زمانم را یعنی همان ۹۰ درصد را وقف مطالعه و فهم مفهومی مطالب کردم و تست خیلی کم میزدم یعنی اگر شما روی دروس تمرکز کرده و با علاقه بخوانید مطمئن باشید بهترین نتیجه ها را میگیرید .
Iran (Islamic Republic of)
خانی زاده
۱۷:۱۳ ۰۳ آبان ۱۴۰۳
آقای پاشائی ! مطالب آقای مشایخی نیاز به تائید داشت که جنابعالی آنرا تایید نمودید و در ضمن خود را مطرح کردید ؟
Canada
ناشناس
۰۲:۵۹ ۰۳ آبان ۱۴۰۳
بابا این کنکور را بردارند بهترست !
خودمان را مچل کرده ایم ! نه استعداد یابی، نه شکوفائی دانش و فنآوری، یک بازی سرکاری، .....تنها یک مسابقه است برای این منظور خوبست مانند المپیادها اما درس خواندن باید آزادتر باشد ، کسانی که خونسردند نتیجه خوب میکیرند رتبه بالا، آنهم چی؟ یک تست بیشتر رتبه را هزارتا بالا میبرد باور کنید .... ?
Iran (Islamic Republic of)
N
۱۵:۴۳ ۰۳ آبان ۱۴۰۳
یک تست بیشتر زدن کلی تلاش میخواد ساعت ها پشت سر هم باید درس خوند کسی هم با خونسردی کنکور قبول نشده باید تلاش کنه به جای برداشتن کنکور باید اصلاحش کنن مثلا سهمیه ها که خیلی هاشون واقعا الکیه
آخرین اخبار