موقری در جلسه بررسی طرح پایش زندانیان استان آذربایجان شرقی گفت: اجرای این طرح نقش بسیار مهمی در کاهش جمعیت کیفری و آزادسازی زندانیان ایفا میکند که باید با جدیت و حساسیت اجرایی شود.
وی اهمیت پایش زندانیان را مورد تاکید قرار داد و اظهار کرد: توجه به شرایط و وضعیت زندانیان و فراهم کردن فرصتهای مناسب برای بازگشت آنها به جامعه از اهمیت بسیار ویژهای برخوردار است.
موقری به گامهای اجرایی برنامه عملیاتی ساماندهی وضعیت زندانها پرداخت و ادامه داد: طبق برنامه ابلاغی قوه قضائیه باید در زندانهای بالای ۵۰۰ مددجو قاضی اجرای احکام نیز مستقر شود.
وی گفت:این طرح میتواند زمینه ساز کاهش جرم و بزهکاری در جامعه باشد و به بهبود شرایط اجتماعی زندانیان کمک کند.
موقری بر همکاری دستگاههای مرتبط و جامعه مدنی در اجرای موفق طرح پایش زندانیان تاکید کرد و از تمامی نهادها، دستگاه و سازمانهای دولتی و خدماتی درخواست کرد تا با هم افزایی و مشارکت فعال به تحقق اهداف این طرح کمک کنند.
مدیرکل زندانها و اقدامات تامینی و تربیتی آذربایجان شرقی گفت: نظر به تجربه سال قبل هماهنگی و توجیه همکاران قضایی نقش مهمی در اجرای موفق طرح پایش زندانیان خواهد داشت.
جوادی افزود: اداره کل زندانهای استان به محض وصول کاربرگهای نهایی نسبت به تکمیل اولیه کاربرگها اقدام و آنها را در اختیار قضات جهت ادامه روند قرار خواهد داد.
وی در خصوص استقرار قاضی اجرای احکام اظهار کرد: شهرهای تبریز، مراغه، مرند، اردوگاه حرفه آموزی مرند و میانه دارای بیش از ۵۰۰ مددجو هستند که باید در زندانهای این شهرستانها قاضی اجرای احکام مستقر شود.