مدیر کل اداره کل بیمه سلامت استان تهران با اشاره به راهاندازی سامانه تایید برخط دارو گفت: اکنون ۳۴ درصد از مراجعات حضوری بیماران که لازم بود برای دریافت برخی داروها تشکیل پرونده دهند، کاهش یافته و الکترونیکی انجام میشود.
محمد غلامنژاد روز چهارشنبه در نشست خبری که در محل بیمه سلامت برگزار شد، افزود: بیماران میتوانند با مراجعه به تارنمای اداره کل بیمه سلامت استان تهران، در قسمت خدمات اینترنتی مدارک را بارگذاری و پس از نیم ساعت تایید کارشناس مربوطه برای دریافت دارو به داروخانهها مراجعه کنند.
وی ادامه داد: حدود ۱۰ هزار تشکیل پرونده در استان تهران ماهانه داریم که در هر نقطه کشور میتوانند داروی خود را دریافت کنند.
وی اظهار داشت: حدود ۵ میلیون نفر در استان تهران تحت پوشش بیمه سلامت هستند، از این مجموع بیش از ۲ میلیون و ۱۰۰ هزار نفر دهکهای اول تا پنج هستند که بصورت رایگان بیمه شدند.
غلامنژاد تصریح کرد: یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر نیز از دهکهای ۶ تا ۹ بوده که از ۲۰ تا ۵۰ درصد حق بیمه سلامت را پرداخت میکنند.
وی ادامه داد: بیش از ۱۲۰ بیماری مزمن از جمله سرطان، فشار خون بالا و دیابت تحت پوشش صندوق حمایت از بیماران صعب العلاج قرار گرفتند و در استان تهران بیش از ۱۲۸ هزار از این بیماران نشان دار شدند.
به گفته وی، بیش از ۲ همت برای بیماران خاص و صعب العلاج استان تهران هزینه شده است.
وی ادامه داد: در بحث ناباروری در استان تهران ۹ هزار و ۳۰۰ نفر را نشان دار کردیم و بیش از ۱۸۰ میلیارد تومان نیز برای آنها هزینه کردیم.
غلام نژاد با بیان اینکه بیمه سلامت ۹۰ درصد تعرفه در مراکز درمانی دولتی و ۷۰ درصد در مراکز خصوصی را پرداخت میکند، اظهار داشت: در طرح دارورسان درب منزل در شهر تهران برای بیماران ام اس، حدود ۱۳۰ پرونده تشکیل شده بود و زنجیره سرمایی دارو نیز برای این بیماران رعایت میشود.
وی ادامه داد: بیمه سلامت در پرداخت مطالبات به مراکز درمانی وضعیت مطلوبی دارد، در مراکز درمانی دانشگاهی تا اردیبهشت، مراکز خصوصی تا خرداد و داروخانهها نیز تا مردادماه امسال پرداخت و مطالبات پرستاران نیز سال ۱۴۰۲ تسویه شده است.