رضا شریفی در نشست با شورای استانی توسعه و حمایت از تشکلها با اشاره به اهمیت کنشگری و حضور سمنها و تشکلهای اجتماعی، تاکید کرد: فرمانداران و مسئولان حوزههای اجتماعی سیستان و بلوچستان با جدیت و حساسیت بیشتری شاکله سمنها و تشکلهای اجتماعی را مورد توجه قرار دهند و برای سمنها و سازمانهای مردم نهاد سهم و نقش تعریف کنند.
وی سهم سمنها و تشکلها را در حکمرانی سیستان و بلوچستان قابل ارتقا دانست و افزود: از دفتر اجتماعی و فرمانداران انتظار دارم که برای مشارکت و حضور سمن ها در لایه های اجتماعی اهمیت بیشتری قائل شوند.
معاون سیاسی و اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان، سمنها و تشکلها را نماینده لایههای اجتماعی عنوان کرد و ادامه داد: سمنها و تشکلهای اجتماعی را میبینیم و این دیدن باید در همه جا حکمفرما و در همه مقاطع زمانی اولویت مسئولان در این استان باشد.
وی با اشاره به اینکه فعال سازی سمنها فقط دادن مجوز نیست، گفت: نظارت بر کنشگری و ارزیابی عملکرد تشکلها جزو وظایف دستگاههای صادر کننده مجوز و مسئولان اجتماعی استان است.
شریفی بیان کرد: مسئولان همانطور که شایسته سیستان و بلوچستان است باید از ظرفیتهای اجتماعی این استان استفاده کنند، بطوریکه در برخی از کنشگریها مدل خوبی را همچون اربعین، انتخابات و سیل در این منطقه اجرا کردهایم.
وی طی ضرب الاجل یک هفتهای به فرمانداران سیستان و بلوچستان فرصت داد تا گزارشی از آخرین وضعیت کیفی و کمی سمنها، تشکلها و سازمانهای مردم نهاد جهت جمعبندی و آسیب شناسی تهیه و ارسال کنند.
معاون سیاسی و اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان با بیان اینکه نباید فقط از ظرفیت سمنها و تشکلها در برنامههای مناسبتی استفاده کرد، افزود: مجموعه اجتماعی استانداری، ورزش جوانان، بهزیستی و فراجا باید از این ظرفیت در حوزههای مختلف امنیتی، سیاسی و اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی سیستان و بلوچستان بیشتر استفاده کنند