سرپرست اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی زابل گفت: سه دستگاه آمبولانس پیشرفته و ۲ دستگاه موتورلانس به اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی تحویل داده شد.

محمد محمدی اظهار کرد: اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی زابل جهت بهبود کیفیت ارائه خدمات همچنان نیازمند چندین دستگاه آمبولانس است.

وی افزود: سه دستگاه آمبولانس اهدایی از سازمان اورژانس کشور با اعتبار 210 میلیارد ریال و ۲ دستگاه موتورلانس با اعتبار هشت میلیارد ریال با تامین اعتبار از سوی دانشگاه و اختصاص به اورژانس پیش بیمارستانی خریداری شد.

سرپرست اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی زابل ادامه داد: این آمبولانس‌ها با پیگیری‌های به‌عمل آمده توسط سرپرست دانشگاه و نمایندگان مجلس از سوی سازمان اورژانس کشور تحویل گرفته شد.

به گفته وی؛ بخش اعظمی از هزینه‌های جاری این مرکز مربوط به نگهداشت آمبولانس‌ها می‌شود و بدلیل فرسوده بودن ناوگان آمبولانس، این واحد اقدام به تعمیر و راه اندازی چهار دستگاه آمبولانس فرسوده کرده که در حال حاضر پس از تعمیرات وارد چرخه خدمات‌رسانی به مصدومان و بیماران شده است.

محمدی خاطرنشان کرد: در آینده تعمیر و راه‌اندازی چند آمبولانس دیگر در دستور کار قرار دارد و بزودی به ناوگان آمبولانسی این مرکز اضافه خواهند شد.

وی تصریح کرد: در چند سال اخیر تمامی پایگاه‌هایی که به بهره‌برداری رسیدند با مدیریت آمبولانس‌های موجود بوده و اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاه به حداقل چندین دستگاه آمبولانس دیگر نیاز دارد تا بتواند ضمن صرفه‌جویی هزینه‌ها به طور کامل پاسخگوی نیازهای منطقه باشد تا در آینده‌ای نزدیک با نوسازی ناوگان اورژانس، شاهد خدمات مطلوب‌تر و سریع‌تر به مردم شریف سیستان باشیم.

راه‌اندازی موتورلانس برای نخستین بار در سیستان

سرپرست اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی زابل با بیان اینکه با خرید موتورلانس نوع جدیدی از خدمات اورژانس در منطقه سیستان آغاز شد، گفت: راه‌اندازی موتورلانس برای نخستین بار در سطح منطقه سیستان با هدف خدمات‌رسانی به مردم شریف منطقه در ساعات اوج ترافیک و شلوغی صورت گرفته است.

وی اظهار کرد: راه‌اندازی موتورلانس‌ها منجر به کاهش زمان رسیدن بر بالین بیمار، کاهش میزان مرگ و میر و آسیب‌های تهدیدکننده حیات می‌شود.

محمدی با تاکید بر اهمیت نوسازی ناوگان آمبولانس‌های اورژانس دانشگاه و نقش خیران سلامت در این راستا بیان کرد: در بسیاری از مناطق، حمایت‌های مالی و معنوی خیران، گامی مؤثر در بهبود خدمات‌رسانی اورژانس‌ و کاهش زمان پاسخگویی به مددجویان داشته که امیدوارم با تداوم مشارکت خیران بتوانیم قدم‌های مثبتی در راستای خدمت به مردم برداریم‌.

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.