ابوالفضل باقری منش، در پیرامون جایگاه پست در زندگی امروز مردم، گفت: تعداد صندوقهای پستی تغییر نکرده و هیچ صندوقی را کم نکردیم، اما استفاده مردم از صندوقهای پستی کمتر شده و رویکرد به سمت مرسولات ثبتی رفته است.
مدیرکل پست استان قم با تاکید بر اینکه شبکه پستی به لحاظ تعداد تماسی که مردم با دفاتر پستی دارند به عنوان بزرگترین شبکه ارتباطی فیزیکی دنیا شناخته میشود، تصریح کرد: نامهرسانان به صورت مویرگی در تمام نقاط شهر توزیع مرسوله انجاممیدهند به خاطر اینکه سطح دسترسی مردم با پست بسیار نزدیک است و به عنوان بزرگترین شبکه ارتباطی فیزیکی کشور شناخته میشود.
مدیر کل پست استان قم گفت: از سویی آن نگاهی که فکر میکردیم اگر نامههای عادی و قبوض شرکتهای خدماتی مانند آب، گاز و برق کم شود ترافیک پستی هم کاهش مییابد، اما این اتفاق برعکس شد و نگاه مردم به سمت کسب و کارهای الکترونیکی رفت.
باقری منش گفت: پس از شیوع بیماری کرونا و پویش در خانه بمانید و اینترنتی خرید کنید، پست واسطه و حلقه ارتباط فروشنده و خریدار بود و نگاهها از پست نامه و پاکت به سمت خریدهای اینترنتی و کسب و کارهای تجاری رفت.
مدیرکل پست استان قم با بیان اینکه در نیمه نخست امسال ۱۲ درصد رشد ترافیکی داشتیم، عنوان کرد: سالانه ۱۲ میلیون مرسوله پستی از قم به اقصی نقاط کشور داریم.
مدیر کل پست استان قم با اشاره به اینکه روزانه در کشور ۸۰۰ هزار مرسوله جا به جا میشود، تصریح کرد: این عدد سالهای قبل کمتر بود و اکنون ترافیک رو به افزایش است. استان قم هم امسال نسبت به مدت مشابه پارسال ۱۲ درصد رشد داشته است.
باقری منش گفت: شاخص مهم توسعه یافتگی در دنیا که سرانه ترافیک پستی است، متاسفانه در ایران نسبت به کشورهای توسعه یافته در حوزه پست بسیار پایین است.