رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان کازرون گفت: در گشت شب یگان حفاظت محیط زیست شهرستان کازرون در بخش ماهور خشت دو گروه از شکارچیان شب توسط مامورین اجرایی این اداره دستگیر شدند.

محمد امین بیرامی گفت: هر دو گروه اقدام به شکار تشی کرده بودند؛ از گروه اول دو تشی شکار شده، دو تیهو و یک تشی زنده کشف شد، همچنین از گروه دوم، سه تشی به دست آمد.

او تصریح کرد: تشی حیوانی شبیه به جوجه‌تیغی و بزرگتر از آن است که بزرگ‌ترین جونده ایران محسوب می‌شود. خار‌های بلند روی بدن تشی این حیوان را از سایر پستانداران متفاوت می‌کند. 

بیرامی بیان کرد: این حیوان وحشی که عمدتا از ریشه، ساقه، برگ و میوه گیاهان تغذیه می‌کند در بیشتر زیستگاه‌ها اعم از جنگلی، کوهستانی، استپی و بیابانی و اطراف باغ‌ها و زمین‌های کشاورزی زیست می‌کنند. 

رئیس اداره حفاظت محیط زیست کازرون یادآور شد: به دلیل نوع تغذیه این حیوان از ریشه‌ها معمولا کشاورزان میانه خوبی با آن ندارند. شکار این حیوان برای مصرف گوشت آن توسط برخی شکارچیان انجام می‌شود.

او با بیان اینکه برخی افراد در شهر‌ها و روستا‌ها همچنان به پیروی از اجداد و نیاکان و انسان‌های عهد باستان در درمان و تشخیص بیماری‌ها، روش‌های عجیب و غریبی را به کار می‌بردند، افزود: فرهنگ خرافه در این زمینه همچنان تداوم دارد و در استان فارس سالانه ده‌ها روباه، گرگ و خرس و تشی قربانی این فرهنگ نادرست می‌شوند.

بیرامی اضافه کرد: این خرافات باعث شده است تا باور‌هایی نادرست در مصرف گوشت برخی گونه‌های حیات وحش شکل گیرد، به طوری که زهره روباه برای سرطان، مغز پرنده برای پوشاندن حفره دندانی، فضولات حیوانی برای جلوگیری از بارداری، چربی روباه برای درمان ناشنوایی، عصاره سوسک برای درمان طاسی بخشی از این خرافات است؛ خرافاتی که هر سال حیات وحش زبان بسته را قربانی زیاده‌خواهی و خرافه‌پرستی انسان‌ها می‌کند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار