آیتالله مصطفی محامی در دیدار رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی سیستان و بلوچستان پس از استماع گزارشی مبنی بر کاهش تخصیص اعتبارات عمرانی به استانهای مختلف کشور در سال۱۴۰۳، بیان کرد: در شرایط کنونی و فضای عمومی جامعه با شرایط سختی روبرو هستیم و امیدواریم شرایط به گونهای نشود که منجر به تعطیلی پروژهها در استان باشد.
وی در واکنش به اظهارات رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی سیستان و بلوچستان مبنی بر عزم دولت سیزدهم در پایان پروژههای نیمه تمام استانها و قول سازمان مدیریت و برنامهریزی کشور در تامین اعتبار ۱۰۰ درصدی مهمترین پروژههای نیمه تمام در استانها، افزود: تامین اعتبار ۱۰۰ درصدی پروژههای نیمه تمام مهم استان قدم بزرگی است و باعث میشود شرایط استان تغییر محسوسی داشته باشد که میتوان از مهمترین پروژهها به بحث راه، راهآهن و آب اشاره کرد.
امام جمعه زاهدان پس از استماع گزارشی در خصوص آغاز سرشماری عمومی کشاورزی در آبان ماه سال جاری، ادامه داد: آمار دقیق پیشنیاز برنامهریزی درست است و به هر مقداری که در برنامهریزی دقت شود اگر اطلاعات غلط باشد محصول کار مطلوب نخواهد بود و البته اطلاعات دقیق هم لزوما منجر به نتیجه گیری مطلوب نخواهد بود و باید فکر و تدبیر پشت تصمیمگیریها باشد و از اطلاعات بهترین استفاده صورت گیرد.
وی اظهار کرد: کار سرشماری عمومی کشاورزی باید با دقت انجام شود و آموزشهای لازم به متولیان کار ارائه شود و البته طراحی سوالات باید به گونهای باشد که اطلاعات مختلف مورد نیاز شما را تا سالهای آینده تحت پوشش قرار دهد.
آیت الله محامی تاکید کرد: سیستان و بلوچستان یک استان پهناور و دارای جمعیت پراکنده است که این کار شما را سخت میکند و باید با همت بیشتر در این جهت تلاش صورت گیرد.
وی گفت: جایگاه برنامه و بودجه این است که برنامهریزی درست، توزیع درست بودجه و نظارت بر هزینه کرد آن داشته باشد و مدیران این مجموعه باید به هز یک از این ابعاد اهتمام جدی داشته باشند.
ارائه ۱۳ پروژه کلان و تاثیرگذار سیستان و بلوچستان به مرکز کشور
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی سیستان و بلوچستان نیز در ادامه ضمن ارائه گزارشی از آخرین وضعیت تخصیص اعتبارات به استان، عنوان کرد: متاسفانه در سال ۱۴۰۳ تخصیص اعتبارات به پروژههای عمرانی به استانهای مختلف کشور درصد پایینی بوده؛ اما قرار است در هر استان تعدادی از پروژههای مهم شناسایی و تامین اعتبار به صورت کامل انجام بگیرد که در سیستان و بلوچستان حدود ۱۳ پروژه کلان و تاثیرگذار را به مرکز کشور ارائه کردیم.
مهرداد عرب اول به بیان توضیحاتی در خصوص سرشماری عمومی کشاورزی سال ۱۴۰۳ پرداخت و عنوان کرد: سرشماری عمومی کشاورزی به معنی شمارش همه واحدهای کشاورزی کشور و ثبت خصوصیات هر یک به طور جداگانه بوده و از آنجا که این سرشماری تمام واحدهای کشاورزی نقاط روستایی و شهری سراسر کشور را تحت پوشش قرار میدهد، به آن سرشماری عمومی کشاورزی گفته میشود.
وی ادامه داد: سازمان برنامه و بودجه کشور مکلف است سرشماری عمومی کشاورزی را در آبان ماه سال ۱۴۰۳ به مرحله اجرا درآورد.