مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: ظرفیت واحدهای صنایع غذایی و تبدیلی بخش کشاورزی استان با راه‌اندازی ۱۶ واحد جدید امسال به یک میلیون و ۵۳۶ هزار تن ارتقا یافت.

عباسعلی دهباشی گفت: از ابتدای امسال ۱۶ واحد صنایع تبدیلی و غذایی به ظرفیت ۳۲ هزار تن، در زمینه های نگهداری، بسته بندی و فرآوری خرما، پسته، گوشت قرمز و گلاب گیری با سرمایه گذاری بیش از ۲ هزار و ۶۲۰ میلیارد ریال در سیستان و بلوچستان به بهره برداری رسید.
وی بیان کرد: صنایع تبدیلی و غذایی در سیستان و بلوچستان شامل عمل آوری، بسته بندی و کنسرو آبزیان، کشتارگاه‌ها و کارخانجات خوراک دام و طیور، فرآورده‌های لبنی، نگهداری، فرآوری و بسته بندی خرما، درجه بندی و بسته بندی حبوبات و غلات، انواع دمنوش و گلاب گیری است.
مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: با راه‌اندازی واحدهای جدید صنایع تبدیلی و غذایی در استان برای ۲۰۰ نفر فرصت شغلی مستقیم فراهم شده است.

وی ایجاد اشتغال، فرآوری و افزایش مدت مصرف محصولات کشاورزی، کاهش هزینه‌ها و هدر رفت محصولات کشاورزی، توسعه و گسترش این صنایع، راهی در جهت رشد اقتصادی در راستای اجرای اقتصاد مقاومتی و تقویت ارتباطات میان بخش‌های صنعت و کشاورزی را از جمله مزیت راه‌اندازی صنایع تبدیلی و غذایی عنوان کرد.

دهباشی افزود: در راستای ارتقای زنجیره ارزش تولید و صادرات محصولات کشاورزی فرآوری شده با هدف ایجاد اشتغال پایدار و درآمدزایی برای بهره‌برداران، یک برنامه پنج ساله برای ارتقا و توسعه واحدهای صنایع تبدیلی و غذایی سیستان و بلوچستان در زیر بخش‌های کشاورزی تدوین شده است.

وی خاطر نشان کرد: رونق صنایع تبدیلی یکی از سودمندترین ارتباطات بین ۲ بخش صنعت و کشاورزی است، این صنایع از میزان بیکاری‌های دایمی و فصلی در مناطق روستایی می‌کاهد و زمینه مناسب جهت توسعه بخش کشاورزی را فراهم آورده و به افزایش تولیدات، بهره‌وری، ایجاد فرصت‌های شغلی، تامین نیازهای اساسی، پیوند با دیگر بخش‌های اقتصادی و کاهش نابرابری‌های منطقه‌ای منجر خواهد شد.

 سالانه چهار میلیون تن انواع محصولات زراعی، باغی، دامی و شیلاتی در سیستان و بلوچستان تولید می‌شود

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار