مدیرعامل شرکت تامین و توسعه زیرساخت خلیج فارس گفت: این طرح زمستان ۱۴۰۴ تکمیل، و آب تصفیه شده به کارخانههای صنعتی غرب بندرعباس تحویل داده میشود.
شهروز شجاعی افزود: در این طرح روزانه ۱۰۰ هزار مترمکعب فاضلاب شهر بندرعباس تصفیه، و ۸۵ هزار مترمکعب آب استاندارد به صنایع تحویل داده میشود.
وی گفت: یک مجموعه دانش بنیان زیرمجموعه دانشگاه صنعتی شریف نیز یک سامانه تصفیه آب فاضلاب را راه اندازی کرده است که روزانه ۷۵ مترمکعب آب بهداشتی و قابل نوشیدن را از فاضلاب تولید، و از آن در مجموعه تصفیه خانه فاضلاب بندرعباس استفاده میشود.
شجاعی افزود: با هدف تامین آب مورد نیاز صنایع از تصفیه فاضلاب بندرعباس، شرکت تامین و توسعه زیرساخت خلیج فارس در سال ۱۳۹۹ با سرمایه گذاری صنایع مستقر در غرب بندرعباس از جمله کارخانههای فولادی و آلومینیومی راه اندازی شد و تاکنون نیز موفق به استاندارد سازی کیفیت پساب فاضلاب ورودی به دریا شده است.
معاون دفتر محیط کسب وکار وزارت صنعت، معدن و تجارت نیز در بازدید از این طرح گفت: بر اساس برنامه هفتم پیشرفت، صنایع موظف به تامین انرژی و آب مورد نیاز واحدهای خود هستند.
هرمز سلیمانی افزود: تامین آب صنایع غرب بندرعباس از تصفیه فاضلاب، یک طرح ملی و بزرگترین در این نوع است.
وی گفت: این طرح مشکل ورود فاضلاب مضر بندرعباس به دریا و آب مورد نیاز صنایع غرب بندرعباس را حل میکند.
سلیمانی به ارتباط این طرح به وزارتهای نیرو و صمت اشاره کرد و افزود: برخی مواقع مشکلاتی مانند مجوزهای لازم و یا تامین ارز در مدیریت کلان طرح پیش میآید و هدف از بازدیدها هم رفع هرگونه مشکل و تسریع در اجرای آن است.