فرماندار تفتان گفت: افزایش و بهبود کیفیت نان و ارائه نان سالم به مردم، از اولویت های مهم و اساسی شورای آرد و نان این شهرستان است.

علیرضا شهنوازان در نشست اعضای کارگروه گندم، آرد و نان شهرستان تفتان گفت:  گزارش عملکرد دستگاه‌های اجرایی ذیربط در موضوع مصوبات شورای آرد و نان برای برنامه ریزی بهتر باید به صورت برخط و مستمر باشد.

وی ادامه داد: وزارت بهداشت، ۱۱ تکلیف شامل نظارت بر اجرای استاندارد اجباری نان به ویژه کاهش میزان نمک و افزودنی‌های غیرمجاز در نان، تعیین سبد مطلوب نان، آگاه سازی مصرف کنندگان نسبت به روش‌های درست بسته بندی، نگهداری و مصرف نان، تجهیز بازرسان بهداشت محیط به تجهیزات سیار سنجش در محل، ارائه آموزش به بازرسان بهداشتی در زنجیره گندم، آرد و نان، اعطای مجوز شناسه نظارت کارگاهی تولید نان، تداوم نظارت بر اجرای برنامه ملی غنی سازی آراد، اجرای رتبه بندی بهداشتی نانوایی‌ها، فرهنگسازی برای افزایش مصرف نان کامل، بررسی علمی اثرات مصرف نان کامل و اجرای ممنوعیت بکارگیری افراد فاقد کارت بهداشت در واحدهای تولید یا عرضه آرد و نان دارد که باید مورد توجه دستگاه‌ها قرار گیرد.

شهنوازان از مسئولان درخواست کرد تا کسب رضایت مردم و نظارت درست بر پخت نان در اولویت کاری آنان باشد.

برچسب ها: نانوایی ، فرمانداری
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.