یدالله زارع زاده ضمن تبریک به جامعه دانشگاهی علوم پزشکی کردستان اظهار کرد: این رتبه بندی بر اساس ١٨ شاخص عملکردی در حوزههای آموزش، محیط پژوهش، کیفیت پژوهش، چشم انداز بین المللی و ارتباط با صنعت دانشگاههای جهان را مورد ارزیابی قرار میدهد.
وی افزود: دانشگاههای آکسفورد، موسسه فناوری ماساچوست و دانشگاه هاروارد به ترتیب رتبههای اول تا سوم جهانی را کسب نمودند. دانشگاههای صنعتی شریف، صنعتی امیرکبیر و علم و صنعت ایران نیز در رده برترین دانشگاههای ایرانی قرار میگیرند.
مدیر امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی کردستان بابیان اینکه رتبه بندی دانشگاهی تایمز یکی از جامعترین و شناخته شدهترین نظامهای ارزیابی دانشگاهی است، عنوان کرد: سالانه شاهد رشد تعداد دانشگاههای شرکت کننده در این رتبه بندی هستیم.
زارع زاده در ادامه افزود: از میان بیش از ۲۹ هزار دانشگاه ثبت شده در جهان تعداد ٢هزار و ۹۲ دانشگاه از ١١۵ کشور جهان در ارزیابی سال ٢٠٢۵ وارد شدند و از این تعداد ٨۴ دانشگاه ایرانی در این رتبه بندی قرار گرفتند که دانشگاه علوم پزشکی کردستان با کسب رتبه ٨٠٠_۶٠١ جهانی و پنجم کشوری در زمره دانشگاههای برتر جهان قرار میگیرد.
مدیر امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت:درخشش دانشگاه علوم پزشکی کردستان در رتبهبندیهای بینالمللی مرهون تلاشهای بیدریغ جامعه دانشگاهی علوم پزشکی کردستان است.
زارع زاده گفت: ثبت نام بیش از ۲۰۰ نفر از داوطلبان غیر ایرانی برای سال تحصیلی جاری و استقبال بسیار خوب داوطلبان خارجی از تحصیل در دانشگاه علوم پزشکی کردستان در سنوات گذشته این امر را وابسته به رتبه علمی جهانی دانشگاه و برنامه ریزی برای بین المللی سازی دانشگاه عنوان نمود.