سمیرا خواجه اظهارکرد: هدف اصلی اجرای طرح یاران آسیبپذیر افزایش تابآوری، توانمندسازی و هویتبخشی به دختران است که تا ۲۵ مهرماه در حال برگزاریست.
وی با توجه به نقش دختران در هویتبخشی به جامعه و نقشآفرینی در خانواده و محل کار و تحصیل، افزود: طرح یاس یک طرح مشترک بین کمیته امداد و جمعیت هلال اهمر است و با هدف افزایش تابآوری و توانمندسازی به دختران جامعه در حال اجراست.
معاون امور جوانان جمعیت هلال احمر سیستان و بلوچستان تصریح کرد: ارتقای عزت نفس و پذیرش مسوولیت اجتماعی در بین مخاطبان و توانمندسازی رفتاری، ارتباطی و فرهنگی مددجویان، حضورشان در عرصهها و فعالیتهای اجتماعی، ایجاد انگیزه در زمینه امداد و کمکهای اولیه و آشنایی با حوادث و سوانح، ترویج خود امدادی و دگر امدادی از دیگر اهداف اجرای طرح یاس است.
وی گفت: هم اکنون ۳۳ هزار نفر در سن پنج تا ۲۹ سال عضو داوطلب جوانان جمعیت هلال احمر در سیستان و بلوچستان هستند.
خواجه اظهارکرد: توسعه و مشارکت جوانان در تصمیمگیریها، تربیت و آموزش جوانان به منظور آماده ساختن آنان در انجام خدمات امدادی و عام المنفعه از اهداف تشکیل سازمان جوانان هلال احمر است.
وی افزود: این افراد با عضویت در کانونهای غنچههای هلال، دانشآموزی، دانشجویی، طلاب، جوانان و آزاد در بخشهای مختلف فرهنگی و ورزشی مشغول به فعالیت هستند.