نهم اکتبر، روزی جهانی برای به رسمیت شناختن تخم مرغ، این ماده غذایی ساده، اما مقوی و سالم است.

هر ساله، در روز جهانی تخم مرغ، مراقبان سلامت مدارس و مربیان بهداشت با روش‌های مختلفی از جمله تهیه اعلان و برگزاری برنامه سفره سالم در مدارس سعی می‌کنند تا دانش آموزان به اهمیت این ماده غذایی پی برده و در برنامه غذایی خود جای دهند.

کارشناس تغذیه و رژیم درمانی گفت: با توجه به اینکه کامل ترین، فراوان‌ترین و ارزان‌ترین غذای پروتئینی تخم مرغ است، یک روز جهانی برای آن در نظر گرفته شده است. 


نسیم آرین افزود: تخم مرغ همه اسید‌های آمینه ضروری و بالاترین کیفیت پروتئین را در مقایسه با گوشت، حبوبات و لبنیات دارد.

 
وی توصیه کرد:روزانه هر انسان سالم یک عدد تخم مرغ مصرف کند، اما افراد دارای فشارخون یا چربی خون باید، مصرف را در هفته به ۳ تا ۴ عدد برسانند.

 
مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان هم که در برگزاری یکی از برنامه‌های روز جهانی تخم مرغ در دبیرستان دوره اول دخترانه هیئت امنایی شیخ کلینی ناحیه ۳ اصفهان حضور داشت گفت: استان اصفهان
استان اصفهان با تولید ۱۷۰ هزار تن تخم مرغ در سال، رتبه اول تولید این محصول را در کشور دارد.


زهرا فیضی افزود: افزون بر ۲۱۰ واحد مرغ تخم گذار با ظرفیت ۱۴ میلیون و ۶۰۰ هزار قطعه در استان اصفهان فعالیت دارند.

 
وی پیش بینی کرد، استان اصفهان امسال، افزایش ۴ تا ۵ درصدی را در تولید تخم مرغ داشته باشد.

 
محمدمهدی بلکامه یکی از مدیران بزرگترین شرکت تولید کننده تخم مرغ کشور هم گفت: این شرکت هفت درصد تولید تخم مرغ در کشور را برعهده دارد.

 
وی افزود: شرکت ما سالانه حدود ۷۵ هزار تن تخم مرغ در کشور تولید می‌کند و حدود ۴۰۰ نفر نیروی کار داریم.
این شرکت در شهر اصفهان هم روزانه ۶۰ تن تخم مرغ تولید و توزیع می‌کند.

تخم مرغ غذایی ساده ، مقوی و سالم
برچسب ها: تخم مرغ ، غذای ساده ، مقوی ، سالم
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار