معاون رئیس‌جمهور آمریکا از پیشرفت‌هایی در مورد آتش‌بس غزه خبر داد.

کامالا هریس، معاون رئیس‌جمهور آمریکا می‌گوید: پیشرفت‌هایی در مورد آتش‌بس غزه صورت گرفته است، اما این «بی‌معنی» است مگر اینکه واقعاً بین حماس و اسرائیل توافقی حاصل شود.

او در حین حضور در برنامه «با استفان کالبرت» گفت: ما باید هرچه سریع‌تر آتش‌بس و معامله تبادل اسرا را عملی کنیم.

دولت بایدن به درخواست شفاهی برای کاهش تنش ادامه داده و در عین حال از اسرائیل حمایت سیاسی و تأمین مداوم تسلیحات برای تداوم جنگ‌هایش را فراهم کرده است.

مذاکرات آتش بس هر بار با سنگ اندازی بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل به بن بست رسید. نخست وزیر اسرائیل در مذاکرات قاهره و دوحه، مسئله عدم عقب نشینی از محور صلاح الدین (مرز مصر و غزه) و نیز محور نتساریم و تبدیل غزه به دو بخش شمالی و جنوبی و بازرسی فلسطینیان را مطرح کرد که منجر به بن بست در مذاکرات شد.

حماس با دیدن این مواضع زیادی‌خواهانه نتانیاهو، بر مواضع خود تأکید کرده است. حماس به میانجی‌های مذاکرات (قطر و مصر) مخالفت قاطع خود را با حضور نیرو‌های اشغالگر در مرحله اول توافق در این محور اعلام کرده است.

مترجم: پورکند

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
کشورهای غربی در قتل‌عام مردم فلسطین مشارکت دارند
۱۶:۱۱ ۱۸ مهر ۱۴۰۳
کشورهای غربی در قتل‌عام مردم فلسطین مشارکت دارند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۰۶ ۱۸ مهر ۱۴۰۳
تامین نیاز فولاد کارخانه های تولید سلاح اسرائیلی توسط ترکیه
روزنامه نگار ترکیه ای در گزارشی از تداوم تامین فولاد مورد نیاز کارخانه های تولید سلاح رژیم صهیونیستی توسط ترکیه خبر داد.
تاریخ: ۱۸ مهر ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۰
به گزارش بولتن نیوز به نقل از تحلیل بازار، متین جیحان روزنامه نگار ترکیه ای در بخشی از گزارش خود نوشت: ما همچنان نیاز ارتش اسرائیل به فولاد را تأمین می‌کنیم، اما در اسناد گمرکی به دروغ به نام فلسطین ثبت می‌کنیم. TRT هم بدون شرمندگی گزارش می‌دهد که «بیشترین افزایش در صادرات فولاد به فلسطین بوده است.»

به نوشته متین جیحان در صادرات فولا به اسرائیل ‌افزایش ۳۰۹۳۰ درصدی رخ داده به طوری که سال گذشته مبلغ صادرات ۱۵۶ هزار دلار بوده و امسال به ۶۸ میلیون دلار رسیده است!

روزنامه نگار ترکیه همچنین افزوده است: تأمین فولاد برای ارتش اسرائیل به مدت یک سال بدون وقفه ادامه داشته است. بدتر از آن، برای پنهان کردن این واقعیت، از فلسطین به عنوان پوشش استفاده می‌کنند.
Iran (Islamic Republic of)
آمریکا، اسرائیل و انگلیس بزرگ‌ترین ناقضان منشور سازمان ملل هستند
۱۳:۲۳ ۱۸ مهر ۱۴۰۳
آمریکا، اسرائیل و انگلیس بزرگ‌ترین ناقضان منشور سازمان ملل هستند
آخرین اخبار