مرد نقاش که برای ملاقات دوست معتادش از شهرستان به تهران آمده بود ناگهان با ورود مأموران کمپ ترک اعتیاد به خانه دوستش به اشتباه از سوی مأموران به کمپ منتقل شد.

چند روز قبل زن جوانی به پلیس مراجعه کرد و از ناپدید شدن همسرش خبر داد. او در این باره گفت: ساکن یکی از شهر‌های غربی کشور هستیم و یک هفته است امیر ناپدید شده، او هنرمند و نقاش است و برای دیدن گالری به تهران آمده بود، اما دیگر از او خبری نشد و هر جایی که تصورش را کنید برای یافتن او رفتم، اما خبری از شوهرم نبود. خانواده‌اش هم از او خبری نداشتند. تصمیم گرفتم به پایتخت بیایم و دنبال شوهرم بگردم.

با شکایت زن جوان، تحقیقات به دستور بازپرس جنایی آغاز شد و کارآگاهان به سراغ بیمارستان‌ها و مراکز درمانی رفتند، اما هیچ رد و سرنخی از او به دست نیامد.

 همین موضوع احتمال قتل یا مرگ او را پررنگ کرد. در ادامه کارآگاهان دریافتند، امیر آخرین بار به خانه یکی از دوستانش به نام فرزاد رفته است. کارآگاهان سراغ فرزاد رفتند، اما پسر جوان چند روزی بود که برای ترک اعتیاد در کمپ بستری بود و با گرفتن آدرس کمپ، کارآگاهان راهی آنجا شدند.

وقتی کارآگاهان وارد کمپ شدند در کمال ناباوری مرد گمشده را نیز در کمپ دیدند. مرد نقاش در این خصوص گفت: وقتی به تهران آمدم برای ملاقات دوستم فرزاد به خانه‌اش رفتم زمانی که وارد خانه فرزاد شدم، برادر میزبان، فرهاد هم آنجا و در حال مصرف مواد مخدر بود از آنجا که من هم گاهی مواد مصرف می‌کردم هر سه مشغول مصرف مواد شدیم.

در این میان تلفن فرهاد زنگ زد و یکی از دوستانش از او خواست به محل قرار برود.

 فرهاد که خانه را ترک کرد دقایقی بعد ناگهان چند نفر وارد خانه شدند و با هجوم به ما دست و پایمان را بستند، خیلی زود فهمیدیم آنها مأموران کمپ ترک اعتیاد هستند و راهی خانه شده‌اند تا فرزاد و برادرش را به کمپ ببرند. آنها تصور کردند من فرهاد برادر فرزاد هستم و هر چه گفتم مرا اشتباه گرفته‌اید حرف‌هایم را باور نکردند.

 از حرف‌های مسئولان کمپ فهمیدم خانواده این دو برادر که از دست آنها خسته شده بودند با کمپ تماس گرفته و خواسته بودند آنها را برای ترک به کمپ ببرند، اما مأموران کمپ به تصور اینکه من فرهاد هستم، مرا به اشتباه و به جای او به اینجا منتقل کردند.

با مشخص شدن این موضوع، راز ناپدید شدن امیر برملا شد و مرد هنرمند نزد خانواده‌اش برگشت.

منبع: روزنامه ایران

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۰
Germany
ناشناس
۱۰:۴۸ ۱۹ مهر ۱۴۰۳
همه معتادا باید شماره ملیشون رو کمرشون بصورت بزرگ تتو بشه
Germany
ناشناس
۱۰:۴۷ ۱۹ مهر ۱۴۰۳
مامورای کمپ حق ندارن بدون تائید هویت توسط کلانتری کسی رو بزور ببرن تو کمپ
Germany
ناشناس
۱۱:۱۷ ۱۸ مهر ۱۴۰۳
خاک تو سر پلیس که نمیدونه کیا تو کمپن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۰۱ ۱۸ مهر ۱۴۰۳
هنر و مواد دو عنصر جدایی نشدن از همدیگه هستن
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
ناشناس
۰۹:۰۰ ۱۸ مهر ۱۴۰۳
مرد هنرمند؟ بک معتاد آلاف را هنرمند می گویید ؟ سیستم پلیس هم فاقد یکپارچگی اطلاعات است .
آخرین اخبار