محمدهاشم هاشمپور گفت: از بیش از ۷۰ محصول سلامتمحور جدید تولید شده، حدود ۴۰ محصول به صورت نمونه اولیه (پروتوتایپ) و نزدیک به ۳۲ محصول موفق به کسب استانداردها و مجوزهای لازم و یا تجاری سازی شدند.
او، یکی از دغدغههای اصلی مسوولان دانشگاه را تولید محصولاتی با کیفیت و متناسب با نیاز جامعه دانست و افزود: دانشگاه با همه توان، از تولید، استانداردسازی، دریافت مجوز و تجاریسازی محصولات دانش بنیان حمایت میکند.
مدیر توسعه فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز گفت: برگزاری نشستهای مکرر و منظم ستاد ارتقای دانشبنیان با حضور رئیس و مسئولان ارشد دانشگاه علوم پزشکی شیراز، رایزنی با سازمانهای حمایتگر، ارائه تسهیلات به شرکتها و شرکت در نمایشگاههای متعدد استانی، ملی و بینالمللی از جمله اقدامات انجام شده و زمینهساز حمایت از شرکتهای دانشبنیان است.
حسین پارسایی افزود: در سالهای گذشته با هدف تسهیل دریافت مجوز محصولات فناوری، از سوی دانشگاه، مشاورههای تخصصی ارائه و دورههای آموزشی برای فناوران و شرکتهای دانشبنیان برگزار شده است.
او، ۶ مرکز رشد در حوزههای زیست فناوری، تجهیزات پزشکی، فناوری اطلاعات سلامت، فرآوردههای دارویی، گیاهان دارویی و طب سنتی و سلولهای بنیادی و مهندسی بافت، یک پارک فناوری سلامت و دو مرکز نوآوری و شتابدهنده را از اجزای زیست بوم فناوری دانشگاه علوم پزشکی شیراز معرفی کرد.