همه ساله در اواخر فصل تابستان و اوایل فصل پاییز باغداران استان قزوین اقدام به برداشت میوه انگور میکنند. بخشی از این میوه را به کشمش سرکه و شیره انگور تبدیل میکنند و بازار عرضه میکنند.
اهالی روستای توآباد استان قزوین نیز این روزها در حال برداشت محصولات کشاورزی و باغی خود هستند؛ شهروند خبرنگار ما مراحل پخت شیره انگور توسط اهالی روستا را به نمایش گذاشته است که میتوانید در ادامه مشاهده کنید.
منبع: حسین هاشمی - قزوین
بیشتر بخوانید:
آغاز برداشت انگور از باغهای چهاربرج + عکس
برای یادگیری اصول تصویربرداری خبری به صفحه «آموزش تصویربرداری برای شهروندخبرنگاران» مراجعه کنید