مدیرکل صنعت، معدن و تجارت سیستان و بلوچستان از تشکیل پرونده‌های تخلف برای ۱۲ واحد صنفی در طرح نظارت بر واحد‌های صنفی دارای فعالیت شب زی اغذیه و فست فود خبر داد.

ایرج حسن پور اظهار کرد: در راستای نظارت بر واحد‌های صنفی دارای فعالیت شب زی اغذیه، فست فود و مرغ کنتاکی از یکم تا ۱۴ مهرماه با همکاری اتحادیه اغذیه و لبنیات زاهدان در انجام گشت‌های مشترک نظارتی برای تعداد ۱۲ واحد صنفی با تخلفات نداشتن نرخنامه مورد تایید اتحادیه، نداشتن جواز کسب و عدم رعایت موارد بهداشتی پرونده‌های تخلف تشکیل شد.

وی افزود: تمامی پرونده‌های متشکله جهت رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال شده است.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت سیستان و بلوچستان ادامه داد: در نظارت بر واحد‌های صنفی مواردی از جمله نصب نرخنامه مورد تایید اتحادیه، رعایت موارد بهداشتی، گرانفروشی و کم فروشی بررسی می‌شود.

وی تاکید کرد: شهروندان باید در صورت مشاهده هرگونه تخلف صنفی از جمله گران فروشی و کم فروشی مراتب را جهت رسیدگی از طریق تماس با سامانه مرکز مدیریت یکپارچه پاسخگویی با شماره ۱۲۴ گزارش دهند.

برچسب ها: صمت ، صنفی متخلف
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.