در این جلسه پس از بررسی وضعیت طرحها و دلایل عدم ساختوساز و بهرهبرداری در مدت زمان مشخص شده، در خصوص اعطای مهلت جهت ساختوساز و یا فسخ تعیین تکلیف شد.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی فارس در این جلسه با بیان اینکه کمیته پایش طرحهای صنعتی به صورت مستمر در هر هفته برگزار میشود، گفت: از ابتدای امسال تاکنون ۱۴ جلسه برگزار و ۲۳۲ طرح صنعتی تعیین تکلیف شده است.
سید مسعود عظیمی افزود: برگزاری این جلسات نقش موثری در زمینه تحرکبخشی به روند ساختوساز و بهرهبرداری از طرحهای تولیدی و صنعتی نیمه تمام صنعتی داشته است.
او تصریح کرد: در جلسات کمیته پایش ضمن بررسی وضعیت طرح صنعتی به طرحهایی که شرایط لازم را داشته باشند و سرمایهگذار نیز راغب به تکمیل و بهرهبرداری باشد، پس از اخذ تعهد و ارائه برنامه زمانبندی از سوی متقاضیان اعطای مهلت میشود.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی فارس گفت: پیشرفت فیزیکی طرحها بهصورت ماهانه رصد میشود تا طرحها در زمان مقرر به تولید و اشتغال برسند.
عظیمی افزود: بر اساس بررسیهای انجام شده و بازدیدهای میدانی، اکثر طرحهای صنعتی راکد و نیمه تمام که در جلسات کمیته پایش تعیین تکلیف و به آنها مهلت اعطا شده است، در مراحل ساخت و ساز و تکمیل و اخذ پایان کار قراردارند و این موضوع نویددهنده حرکت استان به سمت توسعه صنعتی است.
وی بیان کرد: راهبرد اصلی ما کمک به سرمایهگذاران برای شتاب بخشیدن به روند بهرهبرداری از طرحهای صنعتی است و در این زمینه از سرمایهگذاران حمایت میکنیم.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی فارس یادآور شد: در جلسات کمیته پایش، با شناسایی طرحهای راکد و غیرفعال و احصاء دلایل غیرفعال بودن آنها، پیگیری ویژه برای فعالسازی طرحهای که شرایط لازم را دارند، صورت میپذیرد.
عظیمی ادامه داد: امسال و به منظور تحقق جهش تولید در شهرکهای صنعتی با مشارکت مردم، دستورالعملها و آییننامهها با رویکرد حمایت از تولید و صنعتگران تصویب و توسط سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران به استانها ابلاغ و اختیارت مناسب برای تصمیمگیری تفویض شده است.
او تأکید کرد: برنامهریزی برای فعالسازی طرحهای صنعتی که در مرحله ساختوساز و یا نصب ماشینآلات متوقف شدهاند در اولویت شرکت شهرکهای صنعتی فارس قرار دارد و همه طرحهای غیر فعال در شهرکها و نواحی صنعتی استان مورد بررسی و پایش قرار میگیرند تا در خصوص اعطای مهلت به واحدهای راکدی که دارای شرایط باشند، تصمیمگیری شود.