حسین برزگر اظهارکرد: با توجه به تمهیدات اندیشیده شده، کشاورزان استان در خصوص تامین کود و بذر مورد نیاز برای انجام کشت پاییزه نگرانی نداشته باشند.
وی با بیان اینکه مقداری از بذر اصلاح شده پارسال در استان هنوز وجود دارد اظهار داشت: کشاورزان باید با تغییر رویکرد در خصوص کاهش مصرف سم و همچنین نسبت به استفاده از بذرهای اصلاح شده اقدام کنند.
رییس سازمان جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری همچنین بر ضرورت استفاده از طرح جهش تولید در دیمزارها و استفاده از آب سبز و توسعه سامانههای نوین آبیاری، اصلاح تغذیه مکانیزاسیون و نهادهها تاکید کرد.
وی با تاکید بر اهمیت بیمه محصولات زراعی اضافه کرد: چهارمحال و بختیاری بیشترین سطح بیمه محصولات کشاورزی را نسبت به سطح زیر کشت خود دارد.
برزگر با اشاره به وجود ۸۵ تا ۹۰ دستگاه ناوگان کشت مستقیم در چهارمحال و بختیاری گفت: با اجرای طرح جهش تولید در دیمزارها طی ۲ سال گذشته در خصوص تجهیز ناوگان کشت مستقیم تحولات مهمی در استان به ثبت رسیده است.
وی افزایش ۱۵۰ درصدی ماشینآلات کشت غلات، رشد ۲ برابر بذرهای اصلاح شده را از دیگر عوامل بهبود کشت پاییزه در چهارمحال و بختیاری عنوان کرد.
برزگر اضافه کرد: با وجود تمام مشکلات موجود در خصوص تامین کودهای مورد نیاز و حداقل نداشتن کود طی ۱۵۰ روز (۷۰ روز قطعی گاز پتروشیمی لردگان و تحویل ندادن کود از سوی شرکت ملی صنایع پتروشیمی در مدت ۸۰ روز)، اما چهارمحال و بختیاری ۳۰ هزار تن تعهد کود استان را برای کشاورزان تامین کرد.
وی یادآور شد: با این اقدام چهارمحال و بختیاری جزو پنج استان نخست کشور در خصوص تامین کود شیمیایی است.