رسول شیدایی گفت: با بیان اینکه طرح قاضی مدرسه راهی برای افزایش دانش حقوقی دانشآموزان است, گفت: این طرح دانشآموزان را نسبت به جرایم و رفتارهای مجرمانه در سالتحصیلی اگاه می سازد و این طرح در بیش از ۱۰۰ مدرسه متوسطه دوم و برای ۳۰ هزار دانش آموز اجرا خواهد شد.
او با اشاره به اینکه امروز شنبه ۷ مهرماه طرح قاضی مدرسه در هنرستان پیرو ناحیه دو بهصورت نمادین آغاز شد، گفت: انسان امروزی به خوبی میداند مهمترین موهبتی که در پرتو رعایت قانون نصیب انسان میشود امنیت، رفاه و آسایش، احقاق حقوق و عدالت و جلوگیری از ظلم است.
مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان گفت:امروزه در جوامع موضوع امنیت را نوعی نعمت اجتماعی میپندارند به گونهای که امنیت نعمتی است که تمام حکومتها برای تحقق آن تلاش میکنند. مقررات به ما میگوید که چه کارهایی را باید انجام دهیم و چه کارهایی را انجام ندهیم.
شیدایی گفت: این طرح با هدف استفاده از ظرفیت سایر دستگاههای استان و استفاده از متخصصان خبره، قاضیان دادگستری و کارشناسان نیروی انتظامی در مدارس متوسطه دوم اجرا میشود.
او گفت: در این طرح قضات دادگستری و کارشناسان نیروی انتظامی با حضور در مدارس و ایراد سخنرانی در خصوص مسائل حقوقی وقوع جرم و راهکارهای پیشگیری از آن، اطلاعات و تجربیات مفیدی را به دانشآموزان، اولیاء و کارکنان انتقال میدهند.
مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان گفت: اگر تشکلهای مردمی در یک عزم جدی به منظور ریشهیابی جرایم وارد عمل شده و با همکاری خیران و معتمدان برای پیشگیری از آسیبهای اجتماعی تلاش کنند در زمان بسیار اندکی آمار وقوع جرم کاهش مییابد و در این میان مربیان و مدیران مراکز آموزشی در شناسایی خانوادههای در معرض آسیب نقش مهمی دارند.
منبع ایسنا