سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی نی‌ریز از آغاز برداشت زیتون در سطح یکصد هکتار از باغ‌های این شهرستان خبرداد.

نادر زارعی با بیان اینکه ۷۰ درصد از محصول زیتون شهرستان به منظور تهیه کنسرو استفاده می‌شود؛ گفت: زمان برداشت زیتون کنسروی درشهریورماه و زیتون روغنی در آبان‌ماه است.

او اظهارکرد: پیش‌بینی می‌شود امسال بالغ بر ۲۰۰ تن زیتون در نی‌ریز تولید و روانه بازار مصرف شود.

این مقام مسئول ابرازکرد: ارقام غالب زیتون در نی‌ریز شامل کنسروالیا، فیشمی، زرد‌زیتون و شیراز است.

او بیان‌کرد: فرآوری زیتون به‌منظور تهیه کنسرو، ترشی و روغن‌کشی با "سود" و "دستی" انجام و به شهرستان‌های اطراف از جمله فسا و سروستان ارسال می‌شود.

زارعی به عملیات باغی انجام‌شده در قالب طرح اصلاح، بهسازی و توسعه باغ‌های زیتون که هر‌ساله با تخصیص اعتبار دولتی انجام می‌شود؛ اشاره کرد و گفت: پیوند، هرس و تغذیه از مهم‌ترین این اقدامات در طول سال‌های گذشته بوده که متاسفانه در دو سال اخیر هیچ‌گونه اعتباری به شهرستان تخصیص‌داده نشده است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.