![حکم رئیس اسبق جمعیت هلال احمر به اتهام اختلاس تایید شد](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/20/20330104_431.jpg)
حجت الاسلام میرجلیلی مسئول امور قرآنی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان یزد گفت: آزمون مرحله استانی مسابقات قرآن کریم همزمان با سراسر کشور، در سه رشته تفسیر شیعه، نهج البلاغه و صحیفه سجادیه در آستان مقدس امامزاده سیدجعفر محمد (ع) یزد برگزار شد.
وی با اشاره به اینکه در مرحله شهرستانی این مسابقات قریب به ۲۶۱ نفر شرکت کرده بودند، افزود: در این میان ۹۰ قاری از خواهران و برادران به مرحله استانی راه یافتند که ۷۲ یزدی امروز در مرحله استانی شرکت کردند.
مسئول امور قرآنی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان خاطرنشان کرد: نفرات برگزیده این مرحله از مسابقات به مرحله کشوری و نهایی که آذرماه در قم برگزار میشود، اعزام خواهند شد.