مردم این منطقه دو ماه از سال را به برداشت سنتی نمک از کالشور اختصاص میدهند. گذشته از این، مصارف پزشکی و درمانی، جذب گردشگران سلامت را فراهم آورده است.
رودخانه شیری رنگ «کال شور» جاجرم سرمایه خدادادی است که مردمان این خطه هر ساله شهریورماه با در دست داشتن بیل، صافی و کیسه، رزق و روزی حلال خود را از این شاهرگ زیبای کویری به دست میآورند.
به گفته کارشناسان جاجرم مرغوبترین نمک کشور را دارد و به گونهای که اگر سرمایه گذار جذب و نمک به شکل بسته بندی و بهداشتی عرضه شود، میتواند برای بخشی از مردم این خطه اشتغالزایی پایدار ایجاد کند.