رئیس مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس وزارت بهداشت گفت: در حال حاضر ۷ هزار مدرسه فاقد لوله آب و ۵ هزار مدرسه فاقد دستشویی هستند.

صابر جباری فاروجی، رئیس مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس وزارت بهداشت با حضور در برنامه کشیک سلامت در شبکه خبر با بیان اینکه پایش سلامت دانش آموزان در دوره‌های مختلف، بهداشت فردی عمومی، نظارت بر عملکرد بوفه و تغذیه‌ها، پایش سلامت فضای مدرسه در مرکز جوانی جمعیت سلامت خانواده و مدارس وزارت بهداشت مورد بررسی قرار می‌گیرد؛ گفت: در حال حاضر حدود  ۱۱۵ مدرسه در کشور وجود دارد و حدود ۱۶ میلیون دانش آموز در مدارس کشور تحصیل می‌کنند.

وی با بیان اینکه در حال حاضر حدود ۶ هزار و ۵۰۰ مراقب سلامت در مدارس کشور حضور دارند؛ افزود: ما باید ۲۰ هزار مراقب سلامت در مدارس کشور داشته باشیم که متاسفانه در این زمینه کمبود داریم. در گذشته مسئولیت جذب مراقبین سلامت مدارس بر عهده وزارت بهداشت بود، اما وزارت آموزش و پرورش استخدام مراقبین سلامت را برعهده گرفت.

جباری با بیان اینکه در حال حاضر ۷ هزار مدرسه فاقد لوله آب، ۱۵ هزار مدرسه فاقد مجوز روشویی و ۵ هزار مدرسه فاقد دستشویی هستند؛ ادامه داد: این امور به وزارت آموزش و پرورش مربوط است و از خیرین مدرسه ساز می‌خواهیم در ساخت این تجهیزات کمک کنند؛ البته این امور در وزارت بهداشت بررسی می‌شود.

رئیس مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس وزارت بهداشت با بیان اینکه چاقی دانش آموزان افزایشه یافته و وزارت بهداشت آن را پایش کرده، افزود: در این خصوص متاسفانه اقدامی انجام نشده و هر ۵ سال یکبار پایش می‌شود.

او ادامه داد: گاهی مواقع چاقی دانش آموزان به وزارت بهداشت مربوط نیست؛ مثلا خانه‌ها کوچک شده و دانش آموزان نمی‌توانند فعالیت کنند و از طرفی والدین برای دانش آموزان سرویس می‌گیرند و همین امر باعث افزایش چاقی دانش‌آموز می‌شود.

جباری با اشاره به اینکه طرح پایش سلامت در مدارس اجرا می‌شود؛ تصریح کرد: واکسیناسیون، بررسی شپش و... برای دانش آموزان مورد بررسی قرار گرفته و بخشی از آن در طرح نماد وزارت آموزش و پرورش مورد پایش قرار می‌گیرد.

وی با بیان اینکه توزیع شیر در مدارس در گذشته انجام می‌شد، اما چند سالی به دلایل مختلف متوقف شده بود؛ خاطرنشان کرد: فرایند توزیع شیر در مدارس ابتدایی سال گذشته مجدد شروع شد و این امر به سلامت دانش آموزان کمک می‌کند و امیدواریم امسال نیز این فرایند انجام شود.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۸
در انتظار بررسی: ۰
Germany
ناشناس
۱۶:۰۷ ۰۵ مهر ۱۴۰۳
مگه مدرسه بدون توالت میشه ؟؟؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۴۰ ۰۵ مهر ۱۴۰۳
پس بچه ها کجا میرن ؟؟
Iran (Islamic Republic of)
حسنی
۰۰:۱۴ ۰۴ مهر ۱۴۰۳
خجالت هم خوب چیزی خوب بروید درست کنید قرار است اجنه بیاند درست کنند مدیران مدرسه درست کنند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۰۸ ۰۴ مهر ۱۴۰۳
بودجه پروژه و هاپولی میکنن

منتظرن گروه های جهادی برن رایگان ساخت و ساز کنن

عجبا

حتی گروه جهادی نوجوان و جوان ایرانی هس دلش میخواد دستمزد بگیره
Iran (Islamic Republic of)
فلفل
۰۰:۰۸ ۰۴ مهر ۱۴۰۳
ظاهرا سالهاست که الحمد لله مناطق محروم دیگر نداریم !!! و مناطق کمتر برخوردار !!! جایگزین آن شده است !
فهمیدیم مناطق کمتر برخوردار !! یعنی مناطقی که مدارس آن از دستشویی برخوردار نیستند !!!
چشم مسئولین صاحب برج و کشتی و آغا زاده هایشان روشن !
راستی ! اگر در محضر عدل الهی سوال شود که چرا پول نفت در تهران و چند شهر بزرگ آنطور حیف و میل شد ، در حالیکه مدارس بعضی مناطق فاقددستشویی هستند ‌ پاسخ چیست ؟؟!!!!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۴۳ ۰۳ مهر ۱۴۰۳
در کشور من دستشویی در مدارس ندارند،اما بیت المال خرج.....
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۵۲ ۰۳ مهر ۱۴۰۳
عوضش دولت دارد هزینه ۱۷ میلیون افغان ساکن ایران را می‌دهد. فرزندان آنها از امکانات آموزشی ایران بطور مجانی استفاده می‌کنند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۱۱ ۰۴ مهر ۱۴۰۳
همین کارگران افغانی نباشن


پروژه ی ساخته نمیشه چون جوان ایرانی کار دستی نمیخواد فقط کار پشت میز !

چون اموزش و پرورش مون مرکز اموزش تن پروری و قتلتگاه استعدادها حرفه ی می باشد
آخرین اخبار