عباس رحیمی پژوهشگر صنایع دستی با بیان اینکه گلیم ایذه در صف ثبت ملی قرار دارد، گفت: در بررسی ظرفیتهای ایذه برای معرفی به عنوان شهر ملی گلیم دریافتیم که برای ثبت این شهر بهعنوان شهر جهانی گلیم فقط باید زیرساختهای موجود در شهر ساماندهی شود.
او با اشاره به کارگاههای گلیمبافی مختلفی که در سطح شهرستان ایذه وجود دارد افزود: ایذه بیشتر از دزفول که نشان شهر جهانی کپو را دریافت کرد پتانسیلهای مدنظر شورای جهانی صنایع دستی را دارد.
آقای رحیمی یادآور شد: در ایذه ۱۲ آموزشگاه گلیمبافی و ۱۲ تعاونی گلیم وجود دارد و این در حالی است که در دزفول یک آموزشگاه کپوبافی و شاید ۲ یا سه تعاونی کپوبافی وجود دارد و این امر نشاندهنده ظرفیت عظیم ایذه در این حوزه است.
این پژوهشگر صنایع دستی با بیان اینکه گلیم تولید شده در ایذه بسیار کاربردی است، اضافه کرد: معرفی ایذه بهعنوان شهر جهانی گلیم میتواند فرصت ارزشمندی برای توسعه و پیشرفت این شهر تلقی شود.
رحیمی با اشاره به ظرفیت ایذه در حوزه گلیمبافی و با تاکید بر رفع موانع ثبت جهانی گلیم ایذه نیز میگوید: حضور ارزیابان شورای جهانی صنایع دستی در ایذه و بازدید از تعاونیها، بازارچهها و آموزشگاههای گلیمبافی شهر میتواند در آغاز فرآیند ثبت جهانی گلیم این شهر موثر باشد